MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
11
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Kinds of Kindness: Νέα αφίσα και teaser trailer για την πρεμιέρα στις Κάννες

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ο Γιώργος Λάνθιμος επιστρέφει στις Κάννες και η Searchlight το γιορτάζει με μια νέα αφίσα και ένα απολαυστικό teaser.

Monopoli Team

Εφτά χρόνια μετά, ο Γιώργος Λάνθιμος επιστρέφει στις Κάννες, όπως ανακοινώθηκε χθες, με το Kinds of Kindness να συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ Καννών.

Είχαμε ήδη απολαύσει το πρώτο teaser trailer πριν από μερικές εβδομάδες και τώρα η Searchlight αποκάλυψε μια ολοκαίνουργια αφίσα και ένα σύντομο teaser 30 δευτερολέπτων, για να γιορτάσει τα συναρπαστικά νέα των Καννών.

Το Kinds of Kindness αποτελεί την επιστροφή του Γιώργου Λάνθιμου μετά την τεράστια του βραβευμένου με Όσκαρ Poor Things, που χάρισε στην Emma Stone το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πρόκειται για μία ταινία ανθολογίας, που θα χωρίζεται σε τρία μέρη. Μαζί με την Stone, στο τρίπτυχο του Λάνθιμου πρωταγωνιστούν οι Willem Dafoe, Margaret Qualley, Jesse Plemons και Hunter Schafer.

Ο Joe Alwyn, ο Hong Chau και ο Mamoudou Athie πρωταγωνιστούν επίσης στην ταινία που συγκλίνει τρεις ιστορίες και σε αντίθεση με τους απόμακρους κόσμους του “Poor Things” και το σκηνικό του 18ου αιώνα του “The Favourite”, το “Kinds of Kindness” διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή, με τους ηθοποιούς να παίζουν όλοι πολλαπλούς ρόλους σε όλες τις ιστορίες. Ο Λάνθιμος έγραψε το σενάριο μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου, συν-σεναριογράφο των “Dogtooth”, “The Lobster” και “The Killing of a Sacred Deer”, μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Καννών 2024 με Φράνσις Φορντ Κόπολα, Λάνθιμο, Κρόνενμπεργκ – Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα12.09.2018

Το “Kinds of Kindness” είναι η όγδοη συνολικά ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου και η τρίτη του με τον Στόουν μετά τα “Poor Things” και “The Favourite”.

Σύμφωνα με την Searchlight Pictures, η ταινία του Λάνθιμου (με ελληνικό τίτλο “Ιστορίες Καλοσύνης”) θα κάνει έρχεται 30 Μαΐου σε πρώτη παγκόσμια προβολή στην Ελλάδα από τη Feelgood.

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
BAFTA 2026: Έγραψε ιστορία το Adolescence στα βρετανικά τηλεοπτικά βραβεία
Cine News
Oasis Live ’25: Έρχεται ντοκιμαντέρ για το reunion των Oasis – Πού και πότε θα το δούμε
Cine News
Η συνέχεια του Yellowstone έρχεται με το Dutton Ranch – Τι παίζει στην TV αυτή την εβδομάδα
Cine News
Με Οσκαρική Bob Dylan διάθεση – Tι βλέπουμε αυτό το ΣΚ στην TV
Cine News
Νέα μέτρα για οδηγούς στην Ευρώπη: Ψηφιακό δίπλωμα, νέα όρια ηλικίας και ενιαίες ποινές
Cine News
Το Καταφύγιο στην Ομόνοια: Το ντοκιμαντέρ της Φένιας Παπαδόδημα στον Κινηματογράφο Δαναό
Art & Culture
Panathēnea 2026: Σινεμά, μουσική, AI και άρωμα Όσκαρ στην Αθήνα
Cine News
Το φινάλε του “The Bear” πλησιάζει: Πότε κάνει πρεμιέρα ο τελευταίος κύκλος
Cine News
Το Onassis Culture στο 79ο Φεστιβάλ των Καννών με δύο συμπαραγωγές
Cine News
Η COSMOTE TV προβάλλει το μοναδικό αφιέρωμα του BBC Earth για τα 100 χρόνια του Sir David Attenborough
Cine News
«Ιερά Οδός, 21 χλμ.»: Ανακάλυψε τα πολλά πρόσωπα της Ιερά Οδού μέσα από ξεναγήσεις, δράσεις, προβολές
Cine News
Νέο επικό trailer για την “Οδύσσεια” του Κρίστοφερ Νόλαν (video)