MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
15
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Free City: 3 δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη για την Τετάρτη 10 Απριλίου

Συζητήσεις, αθλητικές δράσεις και ποίηση στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για την Τετάρτη 10 Απριλίου.

Monopoli Team

1. Κορυφαίοι: 3η Συνάντηση – Συζήτηση για την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση παρουσιάζει την 3η εκδήλωση της σειράς συζητήσεων με κορυφαίους ερευνητές και επιστήμονες απο διαφορετικούς τομείς. Στο πλαίσιο της σειράς που επιμελείται ο Μάκης Προβατάς, ο φιλόσοφος Θεοφάνης Τάσης και ο διευθυντής του MIT Media Lab Computing Μιχάλης Μπλέτσας συζητούν την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 19:00 για την τεχνητή νοημοσύνη. Με θέμα «Τεχνητή νοημοσύνη και ανθρώπινη εμπειρία: Επαναπροσδιορίζοντας τη δημιουργικότητα και την εργασία», οι δύο Έλληνες διανοητές συζητούν καίρια ζητήματα που αγγίζουν την επιστήμη, την τεχνολογία, την ηθική και το μέλλον της ανθρωπότητας. Τη συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος-συγγραφέας, Μάκης Προβατάς.
10/04, 19:00
Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού θα δοκιμάσουμε τα καλύτερα γλυκά με φιστίκι στην Αθήνα;12.09.2018

2. 60 ποιήματα: Ο Θανάσης Μανούσης παρουσιάζει την ποιητική συλλογή του στο Έναστρον Βιβλιοκαφέ

Οι εκδόσεις Βακχικόν και το Έναστρον Βιβλιοκαφέ σας προσκαλούν στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Θανάση Μανούση «60 ποιήματα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 19.00, στο Έναστρον Βιβλιοκαφέ. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Παναγιώτης Βούζης, κριτικός, ποιητής. Ποιήματα θα διαβάσει η Νικολέττα Γαληνού.
10/04, 19:00
Έναστρον Βιβλιοκαφέ, Σόλωνος 101, Αθήνα

3. Άσκηση, Μνήμη και Ισορροπία: Αθλητικό πρόγραμμα για άτομα ηλικίας 60+ στο ΚΠΙΣΝ

Ένα πρόγραμμα σωματικής και νοητικής άσκησης για άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω. Το πρόγραμμα στηρίζεται σε καλές πρακτικές εξάσκησης βασικών θέσεων των κινητικών λειτουργιών. Παράλληλα, προσφέρει τη δυνατότητα εξάσκησης σε άτομα που θέλουν να ασκηθούν νοητικά σε επίπεδο πρόληψης ή ακόμη και άτομα που αντιμετωπίζουν διαταραχή της μνήμης ή και άλλων γνωστικών λειτουργιών. Καθώς οι αθλητικές δράσεις πραγματοποιούνται σε εξωτερικό χώρο, σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ενδέχεται να ακυρωθούν ή να αλλάξουν τοποθεσία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή τους (πιθανή μεταφορά δράσεων σε άλλο σημείο ή ακύρωσης λόγω καιρικών συνθηκών), μείνετε συντονισμένοι στο snfcc.org ή επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 216 8091000. Απαιτείται ιατρική βεβαίωση από Παθολόγο ή Καρδιολόγο (εξάμηνη ισχύ).
10/04, 10:00
Στίβος, ΚΠΙΣΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦράνσις Φορντ Κόπολα: Στα άδυτα της φιλμογραφίας του σπουδαίου σκηνοθέτη12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
«Σε βλέπω» στο Μικρό Παλλάς. Αγαπημένοι ηθοποιοί στο Ηρώδειο… για τον Αριστοφάνη – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Cine News
Ένα απλό ατύχημα: Ο φετινός Χρυσός Φοίνικας των Καννών έρχεται στους κινηματογραφους
Cine News
Το 48ο Φεστιβάλ Δράμας φέρνει στην Αθήνα τις ελληνικές σπουδαστικές ταινίες
Εκδηλώσεις
Free City: Τι θα κάνουμε δωρεάν αυτή την εβδομάδα στην πόλη
Εκδηλώσεις
«Τέλος του Παιχνιδιού» με Παπαδημητρίου - Χρυσοστόμου, Σπανουδάκης στο Ηρώδειο - Όσα θα κάνουμε σήμερα
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Hot or Not #188: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Cine News
Η Τέχνη της Μνήμης: το ντοκιμαντέρ της Αννέτας Παπαθανασίου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
Εκδηλώσεις
Θεατρικές πρεμιέρες, συναυλίες, εκθέσεις - Όσα θα κάνουμε αυτό το ΣΚ στην πόλη
Εκδηλώσεις
Free City: Τι θα κάνουμε δωρεάν αυτό το ΣΚ στην πόλη
Art & Culture
Το Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» ζωντανεύει ξανά – Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα
Εκδηλώσεις
«Τελευταία Έξοδος Ρίτα Χέιγουορθ» στο Άνεσις, Η ΚΟΑ με τον Αλεξέι Βολόντιν στο Μέγαρο – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Cine News
8ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας: Τα highlights της φετινής διοργάνωσης