MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Billie Eilish: Ανακοίνωσε το νέο album της “Hit me Hard and Soft”

Η Billie Eilish ανακοίνωσε και επίσημα την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ της, που έρχεται μέσα στον επόμενο μήνα.

Billie Eilish, Photo: William Drumm
Billie Eilish, Photo: William Drumm
Monopoli Team

Όπως αναμενόταν, η Billie Eilish ανακοίνωσε επίσημα τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του τρίτου άλμπουμ της, το οποίο θα έχει τίτλο “Hit me Hard and Soft” και θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου.

“Τόσο τρελό να το γράφω αυτό αυτή τη στιγμή είμαι τόσο αγχωμένη και ενθουσιασμένη. Δεν κάνω singles θέλω να σας τα δώσω όλα μαζί. Ο Finneas και εγώ πραγματικά δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για αυτό το άλμπουμ και ανυπομονούμε απόλυτα να το ακούσετε. Σας αγαπώ σας αγαπώ σας αγαπώ σας αγαπώ” έγραψε σε post στο Instagram, η Eilish ανακοινώνοντας και επίσημα την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δίσκου της.

Ο κάπως αμφιλεγόμενος τίτλος του άλμπουμ – ο οποίος, σε αντίθεση με τα πεζά γράμματα που χρησιμοποιεί η Eilish τα τελευταία χρόνια, είναι με κεφαλαία γράμματα όπως οι προηγούμενες κυκλοφορίες της – εξηγείται τουλάχιστον εν μέρει στην ανακοίνωση τύπου που ακολούθησε την ανάρτησή της: “Το άλμπουμ κάνει ακριβώς αυτό που υποδηλώνει ο τίτλος: σε χτυπάει σκληρά και μαλακά τόσο στιχουργικά όσο και ηχητικά, ενώ παράλληλα λυγίζει τα είδη και αψηφά τις τάσεις. Το “HIT ME HARD AND SOFT” ταξιδεύει μέσα από ένα τεράστιο και εκτεταμένο ηχητικό τοπίο, βυθίζοντας τους ακροατές σε ένα πλήρες φάσμα συναισθημάτων. Είναι αυτό που κάνει καλύτερα η πολυβραβευμένη με Grammy και Όσκαρ, συνεχίζοντας να αποδεικνύει ότι η Billie Eilish είναι η πιο συναρπαστική στιχουργός της εποχής της”.

Η ανακοίνωση σημειώνει ότι το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και, αντανακλώντας τα πρόσφατα σχόλια της Eilish σχετικά με την περιβαλλοντική σπατάλη των φυσικών προϊόντων όπως το βινύλιο, προσθέτει: “Σε μια συνεχή προσπάθεια να ελαχιστοποιήσουμε τα απόβλητα και να καταπολεμήσουμε την κλιματική αλλαγή- σε όλες τις φυσικές μορφές σε περιορισμένες παραλλαγές την ίδια μέρα, με την ίδια λίστα κομματιών και χρησιμοποιώντας 100% ανακυκλώσιμα υλικά.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις βιώσιμες πρακτικές για την κυκλοφορία αυτού του άλμπουμ, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα.

Όπως και οι προηγούμενες δουλειές της, έτσι και αυτή, γράφτηκε από την Eilish και τον αδελφό και μουσικό συνεργάτη της Finneas, ο οποίος έκανε και την παραγωγή του άλμπουμ.

Η Eilish μάς είχε προϊδεάσει για το άλμπουμ εδώ και αρκετές εβδομάδες, ενώ την τελευταία εβδομάδα έκανε promo για το άλμπουμ με μια σειρά από διαφημιστικές πινακίδες σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Οι διαφημιστικές πινακίδες δεν περιείχαν το όνομα της βραβευμένης με Grammy και Όσκαρ καλλιτέχνιδας, αλλά περιείχαν το γνωστό της σύμβολο “blohsh” και αποσπάσματα στίχων που μοιάζουν να λένε πράγματα όπως “Did I cross the line?”, “I try to live in black and white” και “She’s the headlights I’m the deer”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBillie Eilish, Stevie Wonder, Katy Perry και άλλοι καλλιτέχνες σε ανοιχτό πόλεμο με τις εταιρείες Τεχνητής Νοημοσύνης12.09.2018

Η ομάδα της Eilish χρησιμοποίησε μια παρόμοια τακτική το 2021 για να προωθήσει την κυκλοφορία του δεύτερου ολοκληρωμένου δίσκου της, “Happily Ever After”.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b