MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV

Όπως κάθε εβδομάδα, ξεχωρίζουμε τις καλύτερες ταινίες που θα βρείτε στην τηλεόραση σας από 08-12 Απριλίου.

Monopoli Team

Reinventing Marvin στο COSMOTE CINEMA 2HD, 08/04 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Αν Φοντέιν , Ηθοποιοί: Φίνεγκαν Όλντφιλντ,Γκρέγκορι Γκαντεμπουά,Βενσάν Μακέν,Ιζαμπέλ Ιπέρ

Έπειτα από συνεχή εκφοβισμό και καταπίεση για τις προτιμήσεις του, ο Μαρβίν ανακαλύπτει το θέατρο και η ζωή του αλλάζει. Χωρίς τη στήριξη των δικών του, ο νεαρός φεύγει από το χωριό του για να κυνηγήσει τα όνειρά του στο Παρίσι.

Νεαροί Εραστές στην ΕΡΤ3, 09/04 στις 23:00

Σκηνοθεσία:Καρίν Ταρντιέ, Πρωταγωνιστούν: Φανί Αρντάν, Μελβίλ Πουπό,Φλοράνς Λουαρέ Κάιγ, Σαρίφ Αντούρα, Σεσίλ ντε Φρανς, Λαουρέντ Καπελούτο

Υπόθεση: Η κομψή, συνταξιούχος αρχιτέκτονας Σόνα στα70 της συναντά τον Πιέρ, έναν ευτυχισμένο παντρεμένο γιατρό στα 40 του, ο οποίος της έκανε για πρώτη φορά εντύπωση σε μια σύντομη συνάντηση 15 χρόνια πριν. Και οι δύο είναι αρκετά προβληματισμένοι που συναντιούνται ξανά και μια σχέση ξεκινά αναμεσά τους. Ένα σύγχρονο δράμα με συναισθηματική χροιά για την ολοκληρωτική απόλαυση της ζωής κόντρα στις κοινωνικές προκαταλήψεις, με πρωταγωνίστρια μια λαμπερή, καλύτερη από ποτέ Φανί Αρντάν.

Νικίτα στο COSMOTE CINEMA 2HD, 09/04 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Λικ Μπεσόν , Ηθοποιοί: Αν Παριγιό,Μαρκ Ντιρέ,Ζαν Μορό

Αφιέρωμα: Λικ Μπεσόν. Μετά την καταδίκη της για τον φόνο ενός αστυνομικού, η αντιδραστική Νικίτα αποδέχεται την πρόταση των μυστικών υπηρεσιών να μεταμορφωθεί σε μια βίαιη αλλά κομψή ‘φονική μηχανή’… κι ανακαλύπτει τον ανελέητο κόσμο της κατασκοπίας.

The Matrix στο OPEN, 10/04 στις 21:15

Σκηνοθεσία: Lana και Lilly Wachowski, Παίζουν: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Hugo Weaving

Ο Neo ζει μια νoρμάλ ζωή όταν θα συναντήσει τoν Μoρφέα πoυ θα πρoσπαθήσει να τoν πείσει πως ό,τι ξέρει ως κόσμo γύρω τoυ είναι στην πραγματικoτητα μια πρoσoμoίωση και πως oι λιγoστoί άνθρωπoι κινδυνεύoυν, καθώς βρίσκoνται σε πόλεμo με τις μηχανές. Τo απoκoρύφωμα είναι πως πιστεύoυν oτι o Neo είναι o εκλεκτός. Τώρα μένει να τo πιστέψει και o ίδιoς!

The Piper στο COSMOTE CINEMA 2HD, 10/04 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Έρλιγκουρ Θόροντσεν , Ηθοποιοί: Σάρλοτ Χόουπ,Τζούλιαν Σαντς,Κέιτ Νίκολς

ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Ladies First. Μια συνθέτρια αναλαμβάνει να ολοκληρώσει το κονσέρτο της γυναίκας που ήταν μέντοράς της. Στην πορεία, ανακαλύπτει ότι όταν παίζεται η μουσική… λαμβάνουν χώρα περίεργα γεγονότα. Άραγε θα καταφέρει να τελειώσει αυτό που άρχισε;

Μια Γυναίκα Προχωράει Μπροστά στην ΕΡΤ3, 11/04 στις 23:00

Σκηνοθεσία: Σουζάνα Γουάιτ, Ηθοποιοί: Τζέσικα Τσαστέιν, Μάικλ Γκρέιαϊζ, Σαμ Ρόκγουελ, Λουίζα Κράους, Μπουτς Σάουθερλαντ

Ένα καθηλωτικό δράμα εποχής, με ηρωίδα μία δυναμική γυναίκα. Η Κάθριν Γουέλντον (Τζέσικα Τσαστέιν) είναι ζωγράφος πορτρέτων και είναι από το Μπρούκλιν. Στα τέλη του 19ου αιώνα, θα ταξιδέψει μέχρι την Ντακότα, για να φτιάξει το πορτρέτο του Καθιστού Ταύρου, του ιερού αρχηγού της φυλής των ινδιάνων Λακότα. Το ταξίδι αυτό θα είναι καθοριστικής σημασίας για εκείνη, μια και θα εμπλακεί στον αγώνα των Ινδιάνων για την υπεράσπιση της γης τους και των δικαιωμάτων τους.

Κίκα στο COSMOTE CINEMA 2HD, 11/04 στις 23:55

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ , Ηθοποιοί: Βερόνικα Φορκέ,Πίτερ Κογιότ,Βικτόρια Αμπρίλ

Μια αφελής αισθητικός είναι ερωτευμένη με έναν φωτογράφο, που γνώρισε σε κατάσταση νεκροφάνειας και με τη σωτήρια επέμβασή της τον επανέφερε στη ζωή. Οι δυο τους θα μπορούσαν να γίνουν ευτυχισμένοι! Τα εμπόδια όμως είναι πολλά..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤι θα δούμε τον Απρίλιο στην COSMOTE TV; Νέες σειρές με Τζιανκάρλο Εσποζίτο, Κρίστιαν Σλέιτερ, Ίντρις Έλμπα12.09.2018

Ληστεία αλά Ιταλικά στο COSMOTE CINEMA 1HD, 12/04 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Φ. Γκάρι Γκρέι , Ηθοποιοί: Μαρκ Γουόλμπεργκ,Σαρλίζ Θερόν,Έντουαρντ Νόρτον

Μια άψογα οργανωμένη ληστεία χρυσού στη Βενετία παίρνει απροσδόκητη τροπή για τον Τσάρλι και τη συμμορία του, οι οποίοι είχαν υπολογίσει τα πάντα εκτός από την προδοσία. Έναν χρόνο μετά, αποφασίζουν να εκδικηθούν τον προδότη…

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b