MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Κρίστιαν Μπέιλ μεταμορφώνεται σε Φράνκενσταϊν – Πρώτες εικόνες από την νέα ταινία της Μάγκι Τζίλενχαλ

Ο Κρίστιαν Μπέιλ είναι το τέρας του Φρανκενστάιν σε μια πρώτη ματιά από την ταινία “Η νύφη” της Μάγκι Τζίλενχαλ.

Maggie Gyllenhaal/Niko Tavernise/Instagram
Maggie Gyllenhaal/Niko Tavernise/Instagram
Monopoli Team

Ο Κρίστιαν Μπέιλ είναι το τέρας του Φρανκενστάιν σε μια πρώτη ματιά από την ταινία “Η νύφη” της Μάγκι Τζίλενχαλ.

Η σκηνοθέτις, που συνεργάζεται με την Warner Bros. για την ταινία, μοιράστηκε στο Instagram εικόνες από ένα πρόσφατο τεστ της κάμερας για την ταινία. Το τέρας του Κρίστιαν Μπέιλ κάνει το ντεμπούτο του μαζί με την υποψήφια για Όσκαρ Τζέσι Μπάκλεϊ (την είδαμε στο “The Lost Daughter” επίσης της Γκίλενχαλ) στο ρόλο της ομώνυμης νύφης.

Η Τζίλενχαλ έχει συγκεντρώσει ένα all-star cast για την ταινία “The Bride”. Απέναντι από τον Bale και την Buckley πρωταγωνιστούν οι Penélope Cruz, Peter Sarsgaard και Annette Bening.

Η ταινία “The Bride” διαδραματίζεται στο Σικάγο της δεκαετίας του 1930 και δίνει μια νέα εκδοχή στην εμβληματική ιστορία του Φρανκενστάιν. Η δολοφονημένη νεαρή γυναίκα αναβιώνει, αλλά η νέα της ζωή εκπλήσσει τους δημιουργούς της, καθώς λαχταρά τον έρωτα και πυροδοτεί ένα ριζοσπαστικό κοινωνικό κίνημα. Μαζί με την πρώτη ματιά στον Bale, η Gyllenhaal μάς έδωσε επίσης μια πρώτη γεύση από την “νύφη” της Jesse Buckley.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maggie Gyllenhaal (@mgyllenhaal)

Η ταινία είναι η δεύτερη σκηνοθετική προσπάθεια του Gyllenhaal. Η πρώτη της ήταν το “The Lost Daughter”, το οποίο το Netflix κυκλοφόρησε με επιτυχία το 2021. Η ταινία απέσπασε τρεις υποψηφιότητες στα 94α βραβεία Όσκαρ: Α’ Γυναικείου Ρόλου (Olivia Colman), Β’ Γυναικείου Ρόλου (Buckley) και καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου.

Παράλληλα, αυτη δεν είναι η μόνη ταινία Φρανκενστάιν που ετοιμάζεται. Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο γυρίζει αυτή τη στιγμή τον δικό του Φρανκενστάιν, με πρωταγωνιστή τον Τζέικομπ Έλορντι στον ρόλο του εμβληματικού τέρατος.

Η Warner Bros. πρόκειται να κυκλοφορήσει τη “Νύφη!” της Gyllenhaal στους κινηματογράφους και σε αίθουσες Imax στις 2 Οκτωβρίου 2025.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό το Dune μέχρι το Joker: 12 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε το 202412.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b