MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Marseaux για το body-shaming στη μουσική βιομηχανία: «Μου έλεγαν ότι πρέπει να χάσω κιλά για να κάνω καριέρα» (vid)

Η νεαρή pop τραγουδίστρια Marseaux μίλησε για το πώς βιώνουν οι νέοι τη σημερινή Ελλάδα, αλλά και για τα σχόλια για τα κιλά της, που έχει δεχτεί.

Monopoli Team

Η νεαρή pop τραγουδίστρια Marseaux βρεθηκε χθες (03/04) το βράδυ καλεσμένη στην εκπομπή EQ του Action 24 και μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς βιώνουν οι νέοι τη σημερινή Ελλάδα, τα σόσιαλ μίντια και το πώς αντιμετωπίζει την κριτική, αλλά και για τη μουσική βιομηχανία και τα σχόλια για τα κιλά της, που δέχτηκε.

“Την δέχομαι την κριτική, αρκεί να είναι καλοπροαίρετη, για να γίνω εγώ καλύτερη. Αν κάποιος με κράξει επειδή είπα ότι δεν αγαπάω μόνο αγόρια, δεν θα του δώσω σημασία. Ειδικά αν πίσω μου έχω την νέα γενιά, που μου λένε ότι “έκανες αυτή τη δήλωση, ένιωσα άνετα και το είπα κι εγώ στους γονείς μου”. Με γεμίζει τόσο πολύ αυτό, που το σχόλιο μιας κυρίας ή ενός κυρίου δεν θα με επηρεάσει, δεν θα του δώσω βάση. Και εν θα τον κατηγορήσω, γιατί ξέρω ότι μεγαλώσαμε σε άλλες  γενιές, με άλλη καθημερινότητα, άλλα πιστεύω και και δεν είναι εύκολο να αλλάξουμε μυαλά τόσο γρήγορα” ανέφερε για την κριτική που δέχεται στα social media. “Με το να εναντιωνόμαστε σε μεγαλύτερους ανθρώπους, δεν τους δίνουμε χώρο να μας καταλάβουν”.

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε και για το body-shaming και τα πρότυπα που κυριαρχούν στην μουσική βιομηχανία, αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία. “Πιο παλιά, η βιομηχανία ήταν πολύ συγκεκριμένη στο τι ζητούσε από μια ποπ καλλιτέχνιδα: να είναι όμορφη, αδύνατη, ψηλή και να έχει και ωραία φωνή, εντάξει. Τώρα έχουν αρχίσει να αλλάζουν λίγο τα μυαλά, η μόδα, η εποχή και είμαι πολύ χαρούμενο για αυτό. Εγώ όταν είχα λάβει τέτια σχόλια όταν πρωτοξεκίνησα, πείσμωσα τόσο πολύ που πήρα παραπάνω κιλά. Και όταν μου έλεγαν “για να κάνεις καριέρα θα χάσεις κιλά” και είχα πει “όχι θα κάνω καριέρα με τα κιλά που είμαι”. Δεν ήταν εύκολο, έχω φάει αρκετές πόρτες” τόνισε.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b