MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
20
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Billie Eilish: Επιστρέφει με νέο άλμπουμ; Τα αινιγματικά billboards

Billboards που μάλλον μάς προετοιμάζουν για το νέο άλμπουμ της Billie Eilish εμφανίστηκαν σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Monopoli Team

Μια σειρά από διαφημιστικές πινακίδες που προφανώς μας προετοιμάζουν για το νέο άλμπουμ της Billie Eilish έχουν εμφανιστεί σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, οι οποίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου την Τρίτη.

Οι διαφημιστικές πινακίδες δεν αναγράφουν το όνομα της βραβευμένης με Grammy και Oscar καλλιτέχνιδας, αλλά περιλαμβάνουν το γνωστό της σύμβολο “blohsh” και αποσπάσματα στίχων που μοιάζουν να λένε πράγματα όπως “Did I cross the line?”, “I try to live in black and white” και “She’s the headlights I’m the deer”.

Οι διαφημιστικές πινακίδες διαθέτουν μια απόχρωση του μπλε που είναι πλέον η φωτογραφία προφίλ και το φόντο των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και οι δύο διαφημιστικές πινακίδες φαίνεται να βρίσκονται στη Νέα Υόρκη και στη γενέτειρα της Eilish, το Λος Άντζελες.

Η ομάδα της Eilish χρησιμοποίησε μια παρόμοια τακτική το 2021 για να μας προετοιμάσει για την κυκλοφορία του δεύτερου ολοκληρωμένου δίσκου της, “Happily Ever After”.

Ενώ η Eilish και ο Finneas πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων μηνών σε μια εξαντλητική καμπάνια για την προώθηση του “What Was I Made For?”, το τραγούδι τους από την ταινία και το soundtrack του blockbuster “Barbie” –  καμπάνια που τελικά στέφθηκε με επιτυχία, καθώς κέρδισαν και τα δύο Grammy και ένα Όσκαρ – δεν έχουν κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ μετά το “Happily Ever After”, που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2021.

Η Eilish επιβεβαίωσε στα τέλη Φεβρουαρίου ότι το νέο της άλμπουμ βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Οι Saxon μαζί με τους Helloween στο Release Athens 2026
Μουσικά Νέα
Χαρούλης – Μποφίλιου ταξιδεύουν τον κόσμο με τις μουσικές των Μίκη Θεοδωράκη και Μάνο Χατζιδάκι – Νέες ημερομηνίες
Μουσικά Νέα
Μουσικός Περίπατος της ΚΟΑ στο Ίδρυμα Θεοχαράκη με ελεύθερη είσοδο
Μουσικά Νέα
Καμεράτα: Μουσικό ταξίδι στον ρομαντισμό με Σούμπερτ και Μπετόβεν στο Μέγαρο
Μουσικά Νέα
Walk a Mile: Νέα μουσική από Kadebostany, λίγο πριν το live στην Αθήνα
Μουσικά Νέα
«Το Ροκ Του Μέλλοντός Μας»: Ένα μουσικό αντίο με την υπογραφή του Διονύση Σαββόπουλου
Εκδηλώσεις
Ο Christopher King στη Γεννάδειο για τη Μουσική της Ανατολίας
Μουσικά Νέα
Η Angelika Dusk θα ανοίξει τη συναυλία του Rod Stewart
Μουσικά Νέα
Beth Hart: Στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2026
Μουσικά Νέα
Σύννεφα Μπαλόνια: Η Βιολέτα Ίκαρη ερμηνεύει Οδυσσέα Ιωάννου-Σταύρο Σιόλα
Μουσικά Νέα
Υποψηφιότητες Grammy 2026: Γράφει ιστορία ο Bad Bunny – Υποψήφιος και ο Timothée Chalamet
Μουσικά Νέα
Με τον νέο του δίσκο, το Παιδί Τραύμα σού δίνει “Δεύτερη Ζωή” – Θα τη ζήσεις;