MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Free City: 3 δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη για την Δευτέρα 1η Απριλίου

Εκθέσεις, yoga και αθλητικές δραστηριότητες στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για τη Δευτέρα 1η Απριλίου.

Photo by Emily Jackson on Unsplash
Monopoli Team

1. “Ψηφίδων Σύνθεσις”: 38 ψηφοθέτες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια ομαδική έκθεση ψηφιδωτού στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί για τρίτη συνεχή χρονιά την ομαδική έκθεση ψηφιδωτού, με τίτλο “Ψηφίδων Σύνθεσις”. Η συνύπαρξη 38 ψηφοθετών δείχνει το πολυδιάστατο της τέχνης τους. Κοινός τόπος όλων, το πάθος τους γι’ αυτή. Με το σφυρί και το αμόνι τέμνουν και ανασυνθέτουν την πέτρα, το μάρμαρο, το σμάλτο. Ξύλα, κεραμικά και μέταλλα γίνονται εκφραστικά εργαλεία και εφαρμόζονται σε κλασσικές και μικτές τεχνικές. Τα έργα της έκθεσης παίρνουν θέση στην γραμμή του χρόνου, οι τεχνικές μπλέκονται με τα χρώματα, τα νοήματα με την απεικόνιση, οι συμβολισμοί με το συγκεκριμένο, ο ρεαλισμός με την φαντασία. Τα έργα θέτουν ερωτήματα τόσο εκφραστικά όσο και τεχνικά. Μπορεί ένα ψηφιδωτό να θίγει θέματα που μας συνταράζουν; Μπορεί να υπαινίσσεται; Η φωτογραφία, το κολάζ μπορούν να συμπορευτούν με τις ψηφίδες; Οι θεατές καλούνται να δώσουν απαντήσεις. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 14 Απριλίου.΄Ωρες επισκέψεων: Δευτέρα έως και Κυριακή 18.00-22.00.
01/04, 19:00
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑH Sydney Sweeney έχει αποδείξει το υποκριτικό της ταλέντο. Γιατί λοιπόν όλοι ασχολούνται με το σώμα της;12.09.2018

2. ΚΠΙΣΝ: Yoga στο Πάρκο

Photo by Oksana Taran on Unsplash

Αν θέλαμε να περιγράψουμε τη yoga με τρεις λέξεις, θα λέγαμε σωματική και πνευματική ευεξία. Υπό την καθοδήγηση έμπειρων επαγγελματιών φυσικής αγωγής και μέσα από μια σειρά ασκήσεων και τεχνικών αναπνοής, ενδυναμώνουμε το σώμα μας, βελτιώνουμε την ισορροπία μας και ενισχύουμε την αυτοσυγκέντρωση και τη χαλάρωσή μας. Οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και να φέρουν το δικό τους στρώμα yoga. Καθώς οι αθλητικές δράσεις πραγματοποιούνται σε εξωτερικό χώρο, σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ενδέχεται να ακυρωθούν ή να αλλάξουν τοποθεσία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή τους (πιθανή μεταφορά δράσεων σε άλλο σημείο ή ακύρωσης λόγω καιρικών συνθηκών), μείνετε συντονισμένοι στο snfcc.org ή επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 216 8091000. Για ενήλικες, έως 30 συμμετέχοντες με σειρά προτεραιότητας.
01/04, 18:00
Ξέφωτο, ΚΠΙΣΝ

3. Football Skills στο Κέντρο Πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η δραστηριότητα football skills έχει στόχο την εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων, την ανάπτυξη της ειδικής φυσικής κατάστασης καθώς και των κανονισμών του ποδοσφαίρου μέσα από διασκεδαστικά ομαδικά και ατομικά παιχνίδια με ή χωρίς μπάλα. Καθώς οι αθλητικές δράσεις πραγματοποιούνται σε εξωτερικό χώρο, σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ενδέχεται να ακυρωθούν ή να αλλάξουν τοποθεσία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή τους (πιθανή μεταφορά δράσεων σε άλλο σημείο ή ακύρωσης λόγω καιρικών συνθηκών), μείνετε συντονισμένοι στο snfcc.org ή επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 216 8091000. Τα τμήματα για τα παιδιά ηλικίας 5-7 ετών εξασκούνται στις 18.00-18.30 & 18.30-19.00, ενώ τα παιδιά 8-12 ετών στις 19.00-19.30 & 19.30-20.00. Επιτρέπονται ως 10 παιδιά ανά slot (30′),  με σειρά προτεραιότητας. Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται πάντοτε από γονείς ή ενήλικες συνοδούς οι οποίοι δε θα πρέπει να απομακρύνονται από τον εξωτερικό χώρο της δραστηριότητας.
01/04, 18:00
Υπαίθριος Χώρος Αθλοπαιδιών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2024: Γράμμα από μια επαγγελματία θεατή12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b