MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV»: Η σκοτεινή πλευρά του Nickelodeon σε μια νέα σειρά

Αυτό το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ αποκαλύπτει όχι μόνο την περιστασιακή και συστηματική κακομεταχείριση των νεαρών σταρ, αλλά και την απόκοσμη σεξουαλικοποίηση που συχνά μεταμφιέστηκε σε αθώα διασκέδαση.

Monopoli Team

Στον απόηχο του κινήματος MeToo και της αποκαθήλωσης πολυάριθμων προσωπικοτήτων υψηλού προφίλ στη βιομηχανία του θεάματος, θα ήταν λογικό να υποθέσουμε ότι το τοπίο της τηλεόρασης, ιδίως της παιδικής τηλεόρασης, είχε ελεγχθεί και εξυγιανθεί. Ωστόσο, η σειρά «Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV» αποκαλύπτει μια πραγματικότητα που καταρρίπτει αυτή την υπόθεση, παρουσιάζοντας μια βαθιά ανησυχητική ματιά στα ενδότερα του Nickelodeon, ενός τιτάνα της παιδικής ψυχαγωγίας.

Στο επίκεντρο αυτών των αποκαλύψεων βρίσκεται ο Dan Schneider, ένα όνομα συνώνυμο της επιτυχίας του Nickelodeon στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Ο Schneider, που εξυμνήθηκε για τη δημιουργικότητά του στην δημιουργία παιδικών προγραμμάτων, παρουσιάζεται ως μια φιγούρα της οποίας οι ενέργειες του κάθε άλλο παρά αξιέπαινες ήταν. Μετά την αποχώρησή του από το δίκτυο το 2018, μια σειρά από καταγγελίες έχουν έρθει στην επιφάνεια, ζωγραφίζοντας την εικόνα ενός εργασιακού περιβάλλοντος που βρίθει εκφοβισμού, ταπείνωσης και ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει ένα μοτίβο ανησυχητικών περιπτώσεων όπου νεαροί ηθοποιοί, μερικοί από τους οποίους ήταν τόσο αξιοσημείωτοι όσο η Ariana Grande, τοποθετούνταν σε συμβιβαστικές και σεξουαλικές καταστάσεις, σκηνές που, εκ των υστέρων, σοκάρουν με την κατάφωρη αδιαφορία τους για την καταλληλότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHot or Not #103: Μια ταινία, ένας νέος δίσκος και η αδικαιολόγητη απόσυρση ενός βιβλίου – Όσα μας άρεσαν και όσα μας χάλασαν αυτή την εβδομάδα12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b