MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
15
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν θεωρώ ότι έχει κάποια βαρύτητα η Eurovision για ν’ ασχολείται μία ολόκληρη χώρα με αυτό» (vid)

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη μπάντα του τους Polkar, το ”Zari” και τον θεσμό της Eurovision.

Φωτογραφία: Χρήστος Θεολόγου
Monopoli Team

Οι Polkar και τα εσώρουχα στα shows

«Βρισκόμαστε στην πρώτη rockstar tour, όπως την λέμε με τους Polkar», είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Είναι μια εορταστική περιοδεία, την κάνουμε για να γιορτάσουμε τα πρώτα μας δέκα χρόνια ως μπάντα», είπε ενώ μοιράστηκε πως πρόκειται να κάνουν και μία στάση στην Αθήνα και στο Gagarin 205 στις 30 Μαρτίου.

«Ισχύει ότι στo show μας φεύγουν εσώρουχα στον αέρα, είναι το trademark της μπάντας μας», είπε και μίλησε για την ιδέα αυτή που είχε έρθει στον ίδιο πριν από επτά χρόνια. «Περνούσα έξω από ένα μαγαζί με εσώρουχα και σκέφτηκα τι ωραία που θα ήταν να μπορούσαμε κάποια στιγμή να γίνουμε rockstars και ο κόσμος στις συναυλίες να πετάει εσώρουχα, όπως γίνεται με τους rockstars. Μετά είπα γιατί να περιμένουμε; Θα το κάνουμε. Θα το προκαλέσω ο ίδιος». 

Τα ψέματα των μίντια και οι άβολες στιγμές

«Κάποια στιγμή περιμέναμε να μπούμε στο θέατρο και είχε έρθει ένας φωτογράφος. Τότε εγώ του έκανα νόημα ‘έλα σε συ, όχι τώρα’ γιατί είχε και κόσμο και ένιωσα λίγο άβολα. Τότε διάλεξαν επί τούτου μία φωτογραφία που φαίνομαι να κάνω μία χειρονομία κάπως παρεξηγήσιμη και τη μόστραραν σ’ ένα εξώφυλλο και φαινόμουν εγώ ο ‘κακός’ ας πούμε», μοιράστηκε αυτό το περιστατικό και στη συνέχεια περιέγραψε ένα άλλο με μια πιο διαχυτική φαν, που τον έκανε να νιώσει επίσης άβολα.

«Μου έχει συμβεί καλοκαίρι σε διακοπές να έρθει μία κυρία έχοντας ήδη την αδερφή της σε βίντεο-κλήση για να μιλήσουμε όλοι παρέα. Και ξέρεις είναι λίγο άβολο γιατί εκείνη την ώρα είσαι απλά με ένα μαγιό», σχολίασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Γιώργος Παπαγεωργίου για την παραίτηση του Λ. Κακούρη από τον Βασιλιά Ληρ: «Συμβαίνουν αυτά στο θέατρο, είτε με καλές είτε με κακές αφορμές» (vid)12.09.2018

Το ”Zari” και η Eurovision

«Εγώ θεωρώ τη Μαρίνα (Σάττι) πάρα πολύ ταλαντούχα και το ”Zari” είναι ένα κομμάτι που άκουσα αρκετές φορές και είμαι από αυτούς που λένε ‘ναι’. Από κει και πέρα για να είμαι ειλικρινής και ίσως έρθει και λίγο κόντρα σε αυτό που είπα, προσωπικά εμένα η Eurovision δεν με πολυαφορά. Δεν νιώθω πως έχει κάποια βαρύτητα ώστε ν’ ασχολείται μία ολόκληρη χώρα με αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για έναν έρωτα

«Το να μπω σε μια αίθουσα τοκετού είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχω κάνει για τον έρωτα της ζωής μου», είπε ενώ δήλωσε ερωτευμένος με την κόρη που έχει αποκτήσει με την επίσης ηθοποιό Δανάη Μιχαλάκη. 

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Μάρθα Φριντζήλα: “Οφείλουμε συγγνώμη στα παιδιά της Γάζας” (vid)
ShowBiz
Ο Κώστας Παπανικολάου για την Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου: «Παλεύουν για τη χώρα αυτά τα παιδιά»
ShowBiz
Λυδία Κονιόρδου: «Δεν αμφιταλαντεύτηκα καθόλου για τη θέση της υπουργού Πολιτισμού»
ShowBiz
Έφυγε από τη ζωή ο Τζόρτζιο Αρμάνι στα 91 του
ShowBiz
Τζορτζ Κλούνεϊ: Στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας παρά το πρόβλημα υγείας
Cine News
Φεστιβάλ Βενετίας 2025: Κέιτ Μπλάνσετ, Χάιντι Κλουμ, Τίλντα Σουίντον εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί
ShowBiz
Eurovision 2026: Στη Βιέννη ο 70ός διαγωνισμός – Πότε θα πραγματοποιηθεί
Cine News
Johnny Depp: Θα επιστρέψει στους “Πειρατές της Καραϊβικής”;
ShowBiz
Χανιά: Η απάντηση του δημάρχου στις επικρίσεις του Βλαδίμηρου Κυριακίδη μετά την επεισοδιακή παράσταση
ShowBiz
Οι U2 παίρνουν θέση για την κατάσταση στη Γάζα: «Ξέρουμε πού θα καταλήξει…»
ShowBiz
Antonio Banderas: Γιορτάζει τα 65 του χρόνια με ένα συγκινητικό μήνυμα
ShowBiz
Lindsay Lohan: Η ολική επαναφορά του «κακού κοριτσιού» του Χόλιγουντ