MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Bon Jovi: Κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι και ανακοίνωσαν την επιστροφή τους με νέο δίσκο

Οι Bon Jovi, κυκλοφορούν το νέο τους single “Legendary”, με το οποίο ανακοινώνουν έτσι και το επερχόμενο άλμπουμ τους με τίτλο “Forever”.

Monopoli Team

Οι Bon Jovi ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ “Forever” και μοιράστηκαν ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, με τίτλο “Legendary”.

Σε σκηνοθεσία του Dano Cerny, το συνοδευτικό βίντεο του ‘Legendary’ ξεκινά με το συγκρότημα σε ένα στούντιο ηχογράφησης το οποίο μεταμορφώνεται σε ένα λιβάδι στο διάστημα, από το οποίο οι Bon Jovi συνεχίζουν να ερμηνεύουν το κομμάτι.

Μιλώντας για το τραγούδι σε συνέντευξή του στο Ultimate Classic Rock, ο Bon Jovi αποκάλυψε ότι το τραγούδι αποτελεί φόρο τιμής στη σύζυγό του. “Το κορίτσι με τα καστανά μάτια, το οποίο φυσικά αποτελεί επιρροή από Van Morrison, αλλά όχι σε αυτή την περίπτωση. Είναι η γυναίκα μου”, εξηγεί. “Ήταν εκεί πιστά καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας: ‘And the brown-eyed girl/ She believes in me/ Legendary’. Εκεί είναι. Αυτό είναι το ποιος και τι είμαι στα 62 μου χρόνια”.

Το “Legendary” είναι το πρώτο single που θα κυκλοφορήσει από το 16ο στούντιο άλμπουμ των Bon Jovi, με τίτλο “Forever”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου μέσω της EMI.

Το LP σηματοδοτεί το πρώτο τους άλμπουμ που κυκλοφορεί μετά από τέσσερα χρόνια και το πρώτο που θα κυκλοφορήσει μετά τη φωνητική επέμβαση του frontman του συγκροτήματος. Μιλώντας για τη δημιουργία του “Forever” σε δελτίο τύπου, ο τραγουδιστής μοιράστηκε: “Αυτός ο δίσκος είναι μια επιστροφή στη χαρά. Από τη συγγραφή, μέχρι τη διαδικασία της ηχογράφησης, αυτό είναι ένας turn up the volume, feel good Bon Jovi δίσκος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJon Bon Jovi: Όσα δεν ξέρατε για τον πιο γοητευτικό rock star12.09.2018

Παράλληλα, για τον εορτασμό της 40ης επετείου των Bon Jovi, θα γίνει η πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ «Thank You, Goodnight – Η Ιστορία των Bon Jovi». Η σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων, παρουσιάζει το επικό παρελθόν και το αβέβαιο μέλλον, ενός από τα πιο αναγνωρισμένα συγκροτήματα στον κόσμο, καθώς και του front-man του. Μια οδύσσεια rock & roll ειδωλολατρίας και λαμπρής επιτυχίας για 40 έτη, η οποία απειλείται απο έναν φωνητικό τραυματισμό. Το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο στις 26 Απριλίου αποκλειστικά στο Disney+

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b