MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Paula Abdul: Καταγγέλλει τον παραγωγό του American Idol για σεξουαλική παρενόχληση και victim-shaming

Η διάσημη τραγουδίστρια αναφέρει ότι έχει στοιχεία πως ο παραγωγός Nigel Lythgoe την παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Monopoli Team

Η Paula Abdul κατέθεσε πρόσφατα μήνυση κατά του παραγωγού του American Idol, Nigel Lythgoe, κατηγορώντας τον 74χρονο για σεξουαλική παρενόχληση.

Η τραγουδίστρια ανέφερε στη μήνυση που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2023 ότι ο Lythgoe της επιτέθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της επταετούς θητείας της ως κριτής στον δημοφιλή διαγωνισμό τραγουδιού, American Idol.

Σύμφωνα με τη μήνυση της τραγουδίστριας κατά του Lythgoe, ο πρώην παραγωγός του So You Think You Can Dance “έσπρωξε την Abdul στον τοίχο, στη συνέχεια έπιασε τα γεννητικά της όργανα και το στήθος της και άρχισε να χώνει τη γλώσσα του στο λαιμό της”.

Συνεχίζει: “Η Abdul προσπάθησε να σπρώξει τον Lythgoe μακριά της. Όταν άνοιξαν οι πόρτες του ασανσέρ για την πόρτα της, η Abdul έτρεξε έξω από το ασανσέρ και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της και τηλεφώνησε γρήγορα σε έναν από τους εκπροσώπους της κλαίγοντας για να τους ενημερώσει για την επίθεση”.

Στη συνέχεια συνεργάστηκαν στο So You Think You Can Dance, όταν έλαβε χώρα η δεύτερη επίθεση. Η αγωγή συνεχίζει υποστηρίζοντας ότι ο Lythgoe γνώριζε ότι αυτό που είχε κάνει ήταν “ανάρμοστο και ακόμη και εγκληματικό” και την “χλεύασε” για το πώς γλίτωσε.

Για να υποστηρίξει τις κατηγορίες εναντίον του Lythgoe, η ομάδα της Abdul λέει τώρα ότι έχει μηνύματα κειμένου που ενοχοποιούν τον παραγωγό.

Τα γραπτά μηνύματα από τον Lythgoe λέγεται ότι περιείχαν ανάρμοστα σχόλια, όπως η φράση “σε αγαπώ σαν κοπέλα μου”. Σε άλλο σημείο, ένα μήνυμα του 2014 φαίνεται να δείχνει τον παραγωγό να ζητά από την Abdul να “κάνει έρωτα μαζί μου”.

Η ομάδα της Abdul δήλωσε επίσης στο TMZ ότι ο Lythgoe “ντρόπιασε” την τραγουδίστρια ως θύμα.

“Το να πω ότι είμαι σοκαρισμένος και λυπημένος από τους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν εναντίον μου από την Paula Abdul είναι μια άγρια υποτίμηση”, δήλωσε από την πλευρά του ο Lythgoe στο TMZ και συνέχισε αρνούμενος τις κατηγορίες.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b