MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κοραλία Καράντη: «Είναι αναγκαίο κακό τα καθημερινά σήριαλ» (vid)

Η Κοραλία Καράντη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τα καθημερινά σήριαλ και τους ρόλους για μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες.

Monopoli Team

Για τη δυσκολία ενός καθημερινού σήριαλ και τη διαφορά στη φροντίδα του ρόλου από τον ηθοποιό, σε σχέση με ένα σήριαλ που προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση μίλησε η Κοραλία Καράντη. «Σ’ ένα καθημερινό σήριαλ είσαι υποχρεωμένος να τραβάς κουπί. Είσαι σε γαλέρα. Αυτό δεν δίνει τη δυνατότητα στον ηθοποιό να φροντίσει πάρα πολύ τον ρόλο του, ούτε στον σκηνοθέτη ν’ ασχοληθεί με τη λεπτομέρεια. Είναι αναγκαίο κακό τα καθημερινά σήριαλ και το καταλαβαίνω».

«Το Famagusta είναι ένα εβδομαδιαίο σήριαλ. Αυτό δίνει έναν άλλο αέρα στα πράγματα. Μπορείς να τα προσέξεις, να τα φροντίσεις, να τα κάνεις όσο περισσότερο μπορείς καλύτερα», σχολίασε για τη σειρά των Αντρέα Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου που προβάλλεται αυτή τη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

«Η πίεση του χρόνου είναι αυτή που μας αναγκάζει σήμερα να γίνουμε πιο επιφανειακοί και πιο πρόχειροι. Αυτό είναι κακό, μπορούμε να βρούμε τρόπους, όμως, να το αντιμετωπίσουμε. Και σίγουρα μετά θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Και οι άνθρωποι που κάνουμε αυτή τη δουλειά αλλά κυρίως οι άνθρωποι που εισπράττουν το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς». 

«Φέτος στην ελληνική τηλεόραση υπάρχουν αρκετοί ρόλοι για μεγαλύτερες γυναίκες. Το Famagusta είναι σίγουρα μια τέτοια περίπτωση. Εγώ παίζω μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας από τη φυσική μου ηλικία», σχολίασε σχετικά με την απουσία ρόλων για μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες από την ελληνική τηλεόραση – ένα φαινόμενο που βέβαια η ίδια παρατηρεί πως σταδιακά αλλάζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFamagusta: Πότε τελειώνει η πρώτη σεζόν και πότε θα δούμε τις επόμενες;12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b