MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Υρώ Μανέ: «Η τηλεόραση είναι περισσότερο κουτσομπόλα από τη ζωή» (vid)

Η Υρώ Μανέ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star για τον ρόλο της γιαγιάς Γιαννούλας στα «Σύνορα» της ΕΡΤ, τα «Εγκλήματα» που τη στιγμάτισαν και τα σενάρια «μανιέρα» στην ελληνική τηλεόραση.

Monopoli Team

Για τον ρόλο της γιαγιάς Γιαννούλας στα «Σύνορα»

«Είναι αλήθεια πως έχω αγαπήσει αυτόν τον ρόλο. Και παρόλο που διαρκεί πολλή ώρα το μακιγιάζ και όλη η μεταμφίεση, είναι τόσο χαλαρή αυτή η αίσθηση του να μην χρειάζεται να κάνεις τίποτα για να σου τονώσει τη φιλαρέσκειά σου. Μου αρέσει πάρα πολύ, είναι εντελώς απενοχοποιημένο όλο αυτό». 

«Εγώ δεν υπήρξα ποτέ αυτό που λέμε ενζενί, η ωραία, η μοιραία. Και έτσι δεν κινδύνευσα ποτέ από όταν ξεκίνησα, να μπω σε αυτά τα μονοπάτια της ωραιοπάθειας», σχολίασε.

Η ελληνική τηλεόραση, τα «Εγκλήματα» και το κουτσομπολιό

Για τα τελευταία χρόνια που παρατηρούνται σενάρια «μανιέρα» στην ελληνική τηλεόραση αλλά και μια γενικότερη επανάληψη, η ηθοποιός σχολίασε: «Τα τελευταία χρόνια συμβαίνει όντως αυτό. Όταν μια σειρά μυθοπλασίας επιτύχει και έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ο ανταγωνισμός αναγκάζει όλα τα κανάλια να κυνηγήσουν κάτι αντίστοιχο. Κι άρα βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση παρόμοιες σειρές με κοινό στόχο και κοινούς χαρακτήρες».

«Από τις δουλειές που έχω κάνει προεξέχουν βέβαια τα ‘Εγκλήματα’. Είναι μια ιστορική σειρά για την ελληνική τηλεόραση», είπε ενώ χαρακτήρισε ως «αγνωμοσύνη» το να έλεγε πως δεν μπορεί να βλέπει συνεχώς τα «Εγκλήματα» να προβάλλονται σε επανάληψη.

«Έχει αλλάξει η συνθήκη στη δουλειά μας. Πλέον η κοινωνία δεν επιτρέπει πιο ‘σκληρές’ συμπεριφορές από έναν καλλιτέχνη και πολύ καλά κάνει και άργησε», σχολίασε για το φαινόμενο των κακοποιητικών συμπεριφορών στον χώρο του θεάτρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Δεν ήθελα να με στιγματίσει η επιτυχία των ‘Εγκλημάτων’» (vid)12.09.2018

Αυτή την περίοδο, η Υρώ Μανέ πρωταγωνιστεί και στην παράσταση «Το έκτο πάτωμα» στο Θέατρο Παλλάς. «Μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή και αυτή. Υποδύομαι μια κουτσομπόλα», ανέφερε ενώ παραδέχτηκε πως το κουτσομπολιό στη ζωή της δεν είναι κάτι που την αφορά. «Είναι κάτι που μου φαίνεται βαρετό».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η τηλεόραση είναι περισσότερο κουτσομπόλα από τη ζωή. Όχι όλες οι εκπομπές μη τα ισοπεδώνουμε. Αλλά νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ταχθεί να βγάζουν το ψωμί τους από αυτή τη διαδρομή. Όποιος κάνει μια συνέντευξη πρέπει να ξέρει πού στοχεύει. Άρα είναι όλα θέμα επιλογών».

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b