MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Όσκαρ 2024: Θα ερμηνεύσει ο Ράιαν Γκόσλινγκ το «I’m Just Ken»;

Όλα δείχνουν ότι ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα ερμηνεύσει ζωντανά το viral κομμάτι, που ακούσαμε στη Barbie.

Monopoli Team

Μετά από μήνες εικασιών, όλα δείχνουν ότι ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα τραγουδήσει τελικά το “I’m Just Ken” ζωντανά στα Όσκαρ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, ο ηθοποιός, που υποδύθηκε τον Κεν στην ταινία της Γκρέτα Γκέργουικ “Barbie”, θα τραγουδήσει το τραγούδι που είναι υποψήφιο για Όσκαρ, κατά την διάρκεια της 96ης τελετής των Όσκαρ, στις 10 Μαρτίου.

Στις αρχές του Φεβρουαρίου, σε συνέντευξή του με το Variety, ο Γκόσλινγκ επέμεινε ότι δεν είχε ακόμα καμία επίσημη πρόταση από τα Όσκαρ. «Μπορεί να είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο να με βάλουν να το κάνω», είχε πει ο Γκόσλινγκ, ο οποίος είναι υποψήφιος για Όσκαρ ερμηνείας για τον ρόλο του του ως Κεν. «Δεν ξέρω πώς θα λειτουργήσει, αλλά είμαι ανοιχτός σε αυτό». Στην ίδια συνέντευξη είχε εκφράση την απορία του, σχετικά με την απουσία των Μάργκο Ρόμπι και Γκρέτα Γκέργουικ από τις υποψηφιότητες των φετινών Όσκαρ.

Ο Μαρκ Ρόνσον, ο οποίος έγραψε το τραγούδι με τον Άντριου Γουάιτ, δήλωσε με τη σειρά του στο Variety ότι είναι ένα από τα όνειρά του να δει τον Γκόσλινγκ να ερμηνεύει ζωντανά το τραγούδι του στα βραβεία Όσκαρ.

Όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να αναθέσει το κομμάτι σε κάποιον άλλον τραγουδιστή – σε περίπτωση που ο Γκόσλινγκ δεν ήθελε να ερμηνεύσει ζωντανά το “I’m Just Ken” κατά τη διάρκεια των Όσκαρ – ο Ρόνσον είπε: «Όχι. Νομίζω ότι αν ο Ράιαν δεν το κάνει, τότε δεν θα γίνει καθόλου».

Το “I’m Just Ken” είναι ένα από τα δύο κομμάτια της “Barbie” που κέρδισαν υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού.

Τα Βραβεία Όσκαρ θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV, την Κυριακή 10 Μαρτίου στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα, με τον Τζίμι Κίμελ να επιστρέφει ως οικοδεσπότης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα OSCARS® 2024 στην COSMOTE TV: Pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD με 94 υποψήφιες ή βραβευμένες ταινίες12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b