ΥΓΕΙΑ
Είναι τελικά τα ασπράδια αυγών πιο υγιεινά;
Είτε ομελέτα, είτε βραστό ή πάνω από το αβοκάντο τοστ, πολλοί προτιμούν να τρώνε μόνο τα ασπράδια των αυγών – γεύση, υφή, ακόμη και υγεία.
Monopoli Team
25.02.2024
Κυρίως ως αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο μιλούσαν για τα αυγά – και τη χοληστερόλη που βρίσκεται στα αυγά – πριν από 15 χρόνια, πολλοί είναι εκείνοι που εξακολουθούν να υποθέτουν ότι τα ολόκληρα αυγά δεν είναι καλά για την υγεία.
Επίσης, η χρήση μόνο των ασπραδιών είναι πιο εύκολη τις μέρες μας. Με τόσα προϊόντα ασπράδια αυγού διαθέσιμα, δεν χρειάζεται πλέον να αντιμετωπίζουμε την ταλαιπωρία του διαχωρισμού των λευκών από τους κρόκους.
Πρέπει πραγματικά να εξαλείψετε κρόκους των αυγών από τη διατροφή σας;Ασπράδια αυγών vs ολόκληρα αυγά: Πώς συγκρίνονται
Από διατροφική άποψη, η κύρια έλξη των αυγών είναι ότι είναι μια πηγή πρωτεΐνης με λίγες θερμίδες.
Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ρυτίδες στο πρόσωπο δεν είναι (μόνο) το τίμημα του χρόνου12.09.2018
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Οι 14 μαγευτικές παραλίες της Ελλάδας που ξεχωρίζει το Lonely Planet
Πώς η ζέστη μπορεί να επηρεάσει την υγεία της καρδιάς
Συνδύασε το σορτς σου με 5 cool κομμάτια και κλέψε τις εντυπώσεις
3+1 τρόποι για να απαλλαγείς από τα κουνούπια με φυσικό τρόπο
Θάνος Μπίρκος: «Το θέατρο είναι πολιτική πράξη, πρέπει να μιλάει» (vid)
Μίμης Πλέσσας – Τα κινηματογραφικά: Μια μουσική παράσταση του Γιώργου Βάλαρη τον Οκτώβριο στο Θέατρο Παλλάς
Η Melodrakma Universal μάς προσκαλεί σε ένα μαγευτικό ταξίδι στην Κούβα
ΜΚΤ: Το Cycladic Young Patrons Summer Weekend έγινε 10 χρονών και το γιόρτασε στην Αντίπαρο
18ο Φεστιβάλ Οίτης: Ένα ξεχωριστό ταξίδι στις μουσικές και τις εικόνες της Μεσογείου ξεκινά
Οι Γιαγκίνηδες μας ξεσηκώνουν με νέο medley στην καρδιά του καλοκαιριού