MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΥΓΕΙΑ

Είναι τελικά τα ασπράδια αυγών πιο υγιεινά;

Είτε ομελέτα, είτε βραστό ή πάνω από το αβοκάντο τοστ, πολλοί προτιμούν να τρώνε μόνο τα ασπράδια των αυγών – γεύση, υφή, ακόμη και υγεία.

Photo by Tamanna Rumee on Unsplash
Photo by Tamanna Rumee on Unsplash
Monopoli Team

Κυρίως ως αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο μιλούσαν για τα αυγά – και τη χοληστερόλη που βρίσκεται στα αυγά – πριν από 15 χρόνια, πολλοί είναι εκείνοι που εξακολουθούν να υποθέτουν ότι τα ολόκληρα αυγά δεν είναι καλά για την υγεία.

Επίσης, η χρήση μόνο των ασπραδιών είναι πιο εύκολη τις μέρες μας. Με τόσα προϊόντα ασπράδια αυγού διαθέσιμα, δεν χρειάζεται πλέον να αντιμετωπίζουμε την ταλαιπωρία του διαχωρισμού των λευκών από τους κρόκους.

Πρέπει πραγματικά να εξαλείψετε κρόκους των αυγών από τη διατροφή σας;

Ασπράδια αυγών vs ολόκληρα αυγά: Πώς συγκρίνονται

Από διατροφική άποψη, η κύρια έλξη των αυγών είναι ότι είναι μια πηγή πρωτεΐνης με λίγες θερμίδες.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ρυτίδες στο πρόσωπο δεν είναι (μόνο) το τίμημα του χρόνου12.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b