ΥΓΕΙΑ
Είναι τελικά τα ασπράδια αυγών πιο υγιεινά;
Είτε ομελέτα, είτε βραστό ή πάνω από το αβοκάντο τοστ, πολλοί προτιμούν να τρώνε μόνο τα ασπράδια των αυγών – γεύση, υφή, ακόμη και υγεία.
Monopoli Team
25.02.2024
Κυρίως ως αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο μιλούσαν για τα αυγά – και τη χοληστερόλη που βρίσκεται στα αυγά – πριν από 15 χρόνια, πολλοί είναι εκείνοι που εξακολουθούν να υποθέτουν ότι τα ολόκληρα αυγά δεν είναι καλά για την υγεία.
Επίσης, η χρήση μόνο των ασπραδιών είναι πιο εύκολη τις μέρες μας. Με τόσα προϊόντα ασπράδια αυγού διαθέσιμα, δεν χρειάζεται πλέον να αντιμετωπίζουμε την ταλαιπωρία του διαχωρισμού των λευκών από τους κρόκους.
Πρέπει πραγματικά να εξαλείψετε κρόκους των αυγών από τη διατροφή σας;Ασπράδια αυγών vs ολόκληρα αυγά: Πώς συγκρίνονται
Από διατροφική άποψη, η κύρια έλξη των αυγών είναι ότι είναι μια πηγή πρωτεΐνης με λίγες θερμίδες.
Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ρυτίδες στο πρόσωπο δεν είναι (μόνο) το τίμημα του χρόνου12.09.2018
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Shōgun: Φινάλε για το έπος που ανέτρεψε τα δεδομένα του ιστορικού δράματος – 5 λόγοι που αξίζει να το δεις
Ποιοι δικαιούνται δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του τραχήλου και του παχέος εντέρου
Πού θα βρούμε το καλύτερο τσουρέκι της Αθήνας;
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε στην τηλεόραση αυτό το ΣΚ;
Ο Ταφ Λάθος θέλει να τον θυμούνται σαν κάποιον που ήρθε να κάνει τον κόσμο όσο καλύτερο μπορεί
Family Weekend: 8 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Πρωτοσέλιδα: Τι διαβάζουμε στις εφημερίδες το Σάββατο 27 Απριλίου
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 27-28 Απριλίου
Βασιλιάς Κάρολος: Ενημερώνονται συνεχώς τα σχέδια της κηδείας του λόγω της υγείας του
Εκατομμύρια άνθρωποι ανακαλύπτουν ότι έχουν ένα χαρακτηριστικό στο πρόσωπο τους που τους καθιστά «μεταλλαγμένους»