MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
DECO

Blob καθρέφτες στη διακόσμηση: 4 εντυπωσιακές ιδέες από το Pinterest

Εάν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των ανθρώπων που αγαπούν τους καθρέφτες, τότε θα λατρέψεις αυτή τη νέα τάση.

Monopoli Team

Εάν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των ανθρώπων που αγαπούν τους καθρέφτες και προσπαθούν να τους ενσωματώσουν με κάθε τρόπο στη διακόσμηση του χώρου τους, τότε θα λατρέψεις νέα τάση που έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της στο TikTok. Αυτή τη φορά, οι εκπρόσωποι της Gen-Z μας δείχνουν ότι ο μαξιμαλισμός θα συνεχίσει να κερδίζει το ενδιαφέρον μας και το 2024.

Οι blob καθρέφτες ή οι ασύμμετροι καθρέφτες είναι πλέον παντού, και όχι άδικα. Ουσιαστικά, οι blob καθρέφτες έρχονται σε διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και στιλ. Οι περισσότεροι εξ αυτών, μοιάζουν με ζελέ ή σταγόνα και δίνουν μια μοντέρνα και cool αίσθηση σε ένα σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιακόσμηση μπάνιου: 6 φυτά που θα ομορφύνουν τον χώρο12.09.2018

Πώς θα ενσωματώσεις τους blob καθρέφτες στον χώρο σου:

Βρες το κατάλληλο μέγεθος για τον τοίχο

Αρχικά, πρέπει να βεβαιωθείς ότι το μέγεθος του blob καθρέφτη που θέλεις να προσθέσεις σε κάποιον τοίχο στο σπίτι, προσαρμόζεται αρμονικά με τον χώρο. Ένας πολύ μικρός καθρέφτης μπορεί να χαθεί σε έναν μεγάλο τοίχο, ενώ ένας πολύ μεγάλος καθρέφτης μπορεί να υπερκαλύψει ένα μικρό δωμάτιο. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να έχεις κατά νου το γενικό ύψος και πλάτος του τοίχου όπου θέλεις να προσθέσεις τον blob καθρέφτη, προκειμένου να κάνεις τον χώρο σου απόλυτα cool.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr. 

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b