MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Free City: 3 δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη για την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου

Μουσική, εργαστήρια και bazaar στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου.

Photo by Marius Masalar on Unsplash
Monopoli Team

1. Μουσική εκδηλωση “Γλυκεία ευδαιμονία: έρως και ενηλικίωση στη Γερμανία των μεγάλων συνθετών” στο Ωδείο Αθηνών

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται στο Ωδείο Αθηνών μια μουσική εκδήλωση, ένα μουσικό αναλόγιο με τίτλο “Γλυκεία ευδαιμονία: έρως και ενηλικίωση στη Γερμανία των μεγάλων συνθετών”. Ακούσματα από το μυθιστόρημα της Μαρίνας Πετσάλη, “Δεν ήταν μέθη”. Συμμετέχουν: Νίκο Αλιβιζάτο, Λίνα Νικολακοπούλου, Φώτη Παπαθανασίου και τη συγγραφέα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα ακουστούν, ακόμη, έργα Franz Schubert, Carl Michael Ziehrer, Richard Wagner, Jan Gall, Hugo Wolf, Richard Strauss, Norbert Schulze. Στο πιάνο η Χαρά Ιακωβίδου.
14/02, 19:00
Ωδείο Αθηνών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ#2 Τα νέα βιβλία που αξίζουν μία θέση στην ανανεωμένη βιβλιοθήκη μας για το 202412.09.2018

2. «Οι πρώτες αγάπες μπαίνουν στο αρχείο;»: Θεματικό Εργαστήρι για ενήλικες στο Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει θεματικό εργαστήρι για ενήλικες, με τίτλο «Οι πρώτες αγάπες μπαίνουν στο αρχείο;», την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 (ώρα 17:30), στο κτήριο του Ιδρύματος, στον Ταύρο. Κάθε χρόνο προστίθενται στη ζωή μας εμπειρίες και γεννιούνται οι αντίστοιχοι μάρτυρες αυτών. Άραγε, θυμόμαστε τις πρώτες μας αγάπες; Με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και με την καθοδήγηση της ιστορικού-αρχαιολόγου Ειρήνης Πυρπάσου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν τραγούδια, επιστολές, φωτογραφίες και άλλα προσωπικά τεκμήρια από το παρελθόν και να διηγηθούν τις ιστορίες της δικής τους πρώτης αγάπης. Απαραίτητη η κράτηση, στο τηλέφωνο 210 3418051.
14/02, 10:00-17:00
Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ, Δωρίδος 2 & Λεωφόρος Ειρήνης 14, Ταύρος

3. Swap Bazaar – Party στα Εξάρχεια

Photo by Becca Mchaffie on Unsplash

Λένε πως αν έχεις να φορέσεις ένα ρούχο πάνω από 2 χρόνια δεν πρόκειται να το ξανά φορέσεις. Στην Ευρώπη, ένα μεγάλο ποσοστό, το 87% των αχρησιμοποίητων ρούχων, καταλήγει στα σκουπίδια αντί να δωριστεί ή να ανακυκλωθεί. Η Inter Alia πέρσι τον Δεκέμβρη πραγματοποίησε το 1ο Ανταλλακτικό παζάρι, αφιερωμένο στην βιωσιμότητα και στην κοινότητα, δίνοντας ζωή σε ρούχα που προοριζονται για τα σκουπίδια. Φέτος επαναλαμβάνεται το swap bazaar και μας προσκαλεί την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, Βαλτετσίου 50-52, μετά τις 18:00, στον 2ο όροφο, να ανταλλάξουμε τα ρούχα που έχουμε βαρεθεί.  “Δώσε ζωή στο παλιό σου ρούχο, στήριξε την ανταλλαγή. Σας καλούμε να φέρετε ρούχα, βιβλία, κοσμήματα, μικροαντικείμενα, που δεν χρειάζεστε πια και να τα ανταλλάξετε με κάτι που θα ανανεώσει την ντουλάπα σας, συμβάλλοντας στην μείωση των ρύπων και την προστασία του πλανήτη. Ό,τι φέρετε πρέπει να είναι σε αξιοπρεπή κατάσταση. Μπορείτε να φέρετε μέχρι έξι αντικείμενα. Μπορείτε να έρθετε να πάρετε χωρίς να αφήσετε. Μπορείτε να έρθετε απλά για την ατμόσφαιρα και την μουσική καθώς η εκδήλωση στοχεύει στην ενίσχυση της κοινότητας και του μοιράσματος εμπειριών, όχι ρούχων, αλλά, ποιος ξέρει, μπορεί να βρείτε το αντικείμενο εκείνο που θα γίνει το αγαπημένο σας.”
14/02, 18:00
Βαλτετσίου 50-52, Εξάρχεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαγώνια: Νέο, φιλόδοξο θεατρικό έργο για έναν “άλλο” ρεαλισμό12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b