MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μαρίνα Σάττι: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για την Eurovision (vid)

Η Μαρίνα Σάττι ξεκίνησε τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της σήμερα (13/02) με τα γυρίσματα να λαμβάνουν χώρα έξω από το Ηρώδειο

Monopoli Team

Σχεδόν τρεις μήνες έχουν μείνει για την έναρξη της Eurovision 2024 στις 7 Μαϊου στη Σουηδία και εμείς μετράμε αντίστροφα για να απολαύσουμε τη Μαρίνα Σάττι στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες και πλάνα που εξασφαλισε η εκπομπή “Super Κατερίνα”, η Μαρίνα Σάττι ξεκίνησε τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της σήμερα (13/02) με τα γυρίσματα να λαμβάνουν χώρα έξω από το Ηρώδειο.

Πριν από λίγες ημέρες, η ίδια η Μαρίνα Σάττι,είχε δημοσιοποιήσει μέσω ενός Instagram story ένα open call στους followers της, που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο video clip της. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια είχε αναφέρει ότι αναζητά κυρίως άτομα που έχουν κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο, όπως για παραδείγματα ανέφερε τον χορό, τα ακροβατικά και τα μαγικά κόλπα – αν και ο καθένας μπορούσε να υποβάλει αίτηση.

Μέσα από αυτό το story, αποκαλύφθηκε και ο σκηνοθέτης του βίντεο κλιπ, ο καταξιωμένος Will Noyse, ο οποίος έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες διεθνούς φήμης όπως η SZA, ενώ ταινίες του έχουν συμπεριληφθεί σε μεγάλες πλατφόρμες όπως το HBO.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Super Κατερίνα”, για τις ανάγκες του κόνσεπτ του βίντεο κλιπ η Σάττι θα υποδύεται την ξεναγό, που συστήνει τις ομορφιές της Αθήνας σε τουρίστες.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από μερικές εβδομάδες, το κομμάτι που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι θα έχει έντονο το ελληνικό χρώμα, με τον ζουρνά και τα έθνικ στοιχεία να πρωταγωνιστούν. Ανάμεσα στους συνθέτες του τραγουδιού βρίσκεται και το όνομα του συνεργάτη της Σάττι και ράπερ OGE, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου το τραγούδι θα έχει ελληνικό τίτλο, ο οποίος κατα πάσα πιθανότητα θα είναι “Το Ζάρι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣουηδοί μουσικοί αστέρες ζητούν τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τη Eurovision για ό,τι συμβαίνει στη Γάζα12.09.2018

Λέγεται επίσης ότι το τραγούδι πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου μήνα.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Οι Garbage στο Release Athens 2026 – Μαζί με τον Moby
Μουσικά Νέα
Όλα όσα θα δούμε στο Μέγαρο στην αρχή της νέας χρονιάς
Μουσικά Νέα
Βόλφγκανγκ Άμπλινγκερ-Σπερχάκε: Ένας ιδανικός Ηρώδης για τη «Σαλώμη» της ΚΟΑ
Μουσικά Νέα
Release Athens x SNF Nostos: Τρία ακόμη διεθνή acts μαζί με Gorillaz και David Byrne
Μουσικά Νέα
Cycle of 4ths: 4 μουσικά acts σε 4 διαφορετικούς χώρους της Αθήνας
Μουσικά Νέα
Το Cycle of 4ths επιστρέφει στην Αθήνα
Art & Culture
Στο πνεύμα των ημερών: Μικρός οδηγός για τη «μεγάλη μουσική»
Μουσικά Νέα
Μέγαρο: Η ΕΛΣΟΝ υποδέχεται τους Λεωνίδα Καβάκο και Τιμόθεο Γαβριηλίδη-Πέτριν
Μουσικά Νέα
Άννα Βίσση: Η τελευταία μεγάλη της συναυλία στο Καλλιμάρμαρο έρχεται αποκλειστικά στο MEGA
Μουσικά Νέα
Rod Stewart: Τα περιπετειώδη ‘80s και η “επίσημη” ερωμένη του
Μουσικά Νέα
Σοφία Βέμπο – Η φωνή που νίκησε τον φασισμό: Κυκλοφόρησε η ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας
Μουσικά Νέα
Η Καμεράτα ερμηνεύει τον “Εσπερινό” του Μοντεβέρντι στο Μέγαρο