MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Αθήνα και Σαντορίνη στους top προορισμούς για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η Ελλάδα δεσπόζει στους προορισμούς για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Photo by Alex Kulikov on Unsplash
Photo by Alex Kulikov on Unsplash
Monopoli Team

Στις 10 πιο ρομαντικές πόλεις της Ευρώπης κατατάσσει την Αθήνα, η νέα έκθεση από την πλατφόρμα Ubuy, ενώ σε άλλη έρευνα η Σαντορίνη εντάσσεται στους πιο hot προορισμούς για κρουαζιέρα, με την Ελλάδα συνολικά να αποτελεί μια από τις κορυφαίες χώρες για τα ερωτευμένα ζευγάρια και τον εορτασμό της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Ένας από τους δημοφιλέστερους τρόπος για να γιορτάσετε την ημέρα των ερωτευμένων είναι να κανονίσετε μια ρομαντική απόδραση με το άλλο σας μισό. Τι κάνει όμως στην πραγματικότητα μια πόλη ρομαντική; Για να συντάξει τη λίστα, το Ubuy υπολόγισε τα luxurious εστιατόρια, τα πεντάστερα ξενοδοχεία και τις ρομαντικές βόλτες που μπορούν να κάνουν 2 σύντροφοι, σύμφωνα με κριτικές στο Tripadvisor.

Ακολουθεί το Top 10, με την Αθήνα να κατακτά την 6η θέση και 812 πόντους:

1) Λονδίνο με 1.505 πόντους

Το Λονδίνο παίρνει το στέμμα από το Παρίσι ως η πιο ρομαντική πόλη για ζευγάρια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, κυρίως λόγω του μεγάλου αριθμού εστιατορίων με το εξαιρετικής ποιότητας φαγητό και την υψηλή κουζίνα. Η βρετανική πρωτεύουσα διαθέτει μόλις 150 ξενοδοχεία με βαθμολογία πέντε αστέρων στο Tripadvisor, ενώ υπάρχουν έξι ρομαντικές περιηγήσεις για ζευγάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑValentine’s Day: 5 προτάσεις για το πιο ρομαντικό δείπνο του χρόνου12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b