MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Ο Justin Bieber μάλλον επιστρέφει στην μουσική μετά τη διάγνωση του με σύνδρομο Ράμσεϊ Χαντ

Mια εμφάνιση – έκπληξη από τον Justin Bieber στο Τορόντο, έφερε δημοσιεύματα για επιστροφή του τραγουδιστή στα καλλιτεχνικά δρώμενα, μετά από δυο χρόνια απουσίας.

Monopoli Team

Beliebers ενωθείτε. Μετά από μια περίοδο προβλημάτων, κακουχιών και ψυχικών διαταραχών, φαίνεται πως ο Justin Bieber είναι ξανά χαρούμενος και έτοιμος να επιστρέψει στα φώτα της δημοσιότητας και στην μουσική. Ο διάσημος τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να απομονωθεί από τον χώρο, να εστιάσει στον εαυτό του και τη σχέση του και κυρίως να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα υγείας του.

Ο ίδιος είχε κάνει γνωστό πως πάλευε με την κατάθλιψη και πριν από περίπου 2 χρόνια, ανακοίνωσε μέσα από βίντεο την διάγνωση με σύνδρομο Ράμσεϊ Χαντ. Πρόκειται για μια πάθηση κατά την οποία παραλύει η μία ή και οι δυο πλευρές του προσώπου.

Ο Bieber είχε αναγκαστεί να αναβάλει τότε τη συναυλία του «Justice World Tour» και στη συνέχεια πούλησε τα δικαιώματα των 291 τραγουδιών του στην Hipgnosis Song Management, για 200 εκατομμύρια δολάρια. Όλοι μιλούσαν για εγκατάλειψη της μουσικής από τον ίδιο μέχρι πρόσφατα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Katy Perry πούλησε τα δικαιώματα των τραγουδιών της12.09.2018

Η ζωή όμως έχει ανατροπές και η πρόσφατη εμφάνιση του στο Τορόντο, δείχνει πως ο τραγουδιστής έχει άλλα πλάνα και δεν θα αφήσει τόσο εύκολα τη μουσική.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b