MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Free City: 3 δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη για τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου

Παρουσιάσεις βιβλίων, εργαστήρια και κινηματογράφος στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου.

Photo by Denise Jans on Unsplash
Monopoli Team

1. Προβολή της ταινίας “Ο Σωματοφύλακας” στο 1ο Athens – Iran Film Festival

Η New Star και το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας του Ιράν έφεραν για πρώτη φορά στην Αθήνα το 1ο Athens – Iran Film Festival, παρουσιάζοντας ταινίες από το Ιράν σε Α’ προβολή για την Ελλάδα. Μια μέρα πριν την οριστική του λήξη, το φεστιβάλ παρουσιάζει την ταινία ” Ο Σωματοφύλακας” σε σκηνοθεσία Ebrahim Hatamikia. Υπόθεση:Ένας κυβερνητικός σωματοφύλακας προστατεύει έναν πολιτικό από μια τρομοκρατική επίθεση αλλά από αυτό το γεγονός αμφισβητείται η αφοσίωση στη δουλειά του.
05/02, 19:00 – 21:00
Studio new star art cinema, Σταυροπούλου 33 & Σπαρτης, Πλατεία Αμερικής, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: 10 σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Φεβρουάριο12.09.2018

2. Παρουσίαση βιβλίου “Οι αθέατοι” στο βιβλιοπωλείο Επί λέξει

Η παρουσίαση του μυθιστορήματος του Αλαίν Νταμαζιό, «Οι αθέατοι», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πόλις, θα πραγματοποιηθεί στο βιβλιοπωλείο «Επί Λέξει». Για το βιβλίο «Οι αθέατοι» θα μιλήσει ο μεταφραστής του Δημήτρης Δημακόπουλος και η συγγραφέας Βασιλική Πέτσα. Ο Αλαίν Νταμαζιό (Alain Damasio), μία από τις σημαντικότερες παρουσίες στον χώρο της σύγχρονης γαλλόφωνης λογοτεχνίας επιστημονικής φαντασίας, συναρθρώνει σε μια συναρπαστική ποιητική μυθοπλασία την πολιτική παρέμβαση, το θρίλερ και τη φιλοσοφία. Οι Αθέατοι είναι ένα βιβλίο-σύμπαν με θέμα τα διακυβεύματα των καιρών μας: την προσπάθεια ελέγχου των πάντων, την αμφισβήτηση και την αλληλεγγύη.
05/02, 19:00
Βιβλιοπωλείο Επί λέξει, Ακαδημίας 32 & Λυκαβηττού, Αθήνα

3. Εργαστήριο πληροφορικής στο ΚΠΙΣΝ: Βασικές γνώσεις για τη χρήση υπολογιστή

Μέσω των μαθημάτων, δίνεται η ευκαιρία σε όσα άτομα επιθυμούν να εξοικειωθούν με τους υπολογιστές, να μάθουν τις κύριες λειτουργίες, τη χρήση βασικών προγραμμάτων, την πλοήγηση στο διαδίκτυο και άλλες βασικές γνώσεις που θα βοηθήσουν στην διεκπεραίωση απλών, καθημερινών εργασιών και υποχρεώσεών τους, μέσα από εξάσκηση και πρακτικά βήματα. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αρχάριους χρήστες που επιθυμούν να λάβουν βασικές γνώσεις του αντικειμένου. Το εργαστήριο απευθύνεται σε ενήλικες, έως 16 συμμετοχές ανά τμήμα, ενώ απαραίτητη είναι η τηλεφωνική κράτηση. Η προεγγραφή περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε ένα κύκλο 10 μαθημάτων. Για να εγγραφείτε, παρακαλούμε καλέστε στο 216 8091000 κατά τις ώρες λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου του ΚΠΙΣΝ (καθημερινά 08.30-20.00). Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
05/02, 10:30
Αίθουσα Υπολογιστών ΕΒΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Κόλλησες” με την steampunk αισθητική του Poor Things; Τότε θα λατρέψεις αυτές τις 5 ταινίες12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b