MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Free City: 3 δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη για την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου

Ημερίδες, βιβλία και δράσεις στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

1. Η Ημερίδα του WoT για τη συμπερίληψη στις επιχειρήσεις και το WoT Career Fair επιστρέφουν στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Το μεγάλο διήμερο event του Women On Top που φέρνει την ισότητα & συμπερίληψη στις επιχειρήσεις και σε προετοιμάζει κατάλληλα για να επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους, έρχεται στις 26 & 27 Ιανουαρίου στο Μηχανουργείο, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Η ετήσια ημερίδα του Women On Top που αναδεικνύει πρωτοβουλίες, στοιχεία και εργαλεία με άξονα την προώθηση της ισότητας, της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, φέτος προχωράει πέρα από το HR: συνεργάζεται με τον οργανισμό inc.lude και παρουσιάζει τις καλύτερες πρακτικές DEI στην επικοινωνία, την ανάπτυξη και πώληση προϊόντων, την εφοδιαστική αλυσίδα, την εξυπηρέτηση πελατών και τον τομέα της τεχνολογίας. Πώς θα προσεγγίσουμε την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων, τις ευθύνες φροντίδας και το community engagement συμπεριληπτικά; Πώς συνδέεται η συλλογή και η ανάλυση δεδομένων με την ισότητα και τη διαφορετικότητα; Πώς θα εμπλουτίσουμε τις πολιτικές DEI των εταιρειών μας και ποιο είναι το κοινωνικό αποτύπωμα που αφήνουν αυτές οι πρακτικές; Με 9 εργαστήρια, 2 συζητήσεις σε πάνελ και 1 διεθνή ομιλήτρια, τηνChisom Udeze (Ιδρύτρια, Diversify), οι συμμετέχουσες και οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν δεξιότητες που θα ξεκλειδώσουν το μέλλον του DEI στην Ελλάδα. Ανακαλύψτε λεπτομέρειες και το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ. Απαραίτητη η προεγγραφή.
26/01, 09:00-17:00
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Όλοι εδώ!»: Αντιστασιακές χειρονομίες καλλιτεχνών ενάντια στη χούντα στο MOMus-Μουσείο Άλεξ Μυλωνά12.09.2018

2. 27ο Παζάρι Βιβλίου 2024 στην Πλατεία Κλαυθμώνος

200 εκδοτικοί οίκοι, πάνω από 8.500 τίτλοι βιβλίων σε χαμηλές τιμές περιμένουν το αναγνωστικό κοινό, στο 27ο Παζάρι Βιβλίου 2024, που θα πραγματοποιηθεί, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιείται στην Πλατεία Κλαυθμώνος το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο Παζάρι Βιβλίου στην πόλη των Αθηνών, σε μία σύγχρονη, υπαίθρια-στεγασμένη εγκατάσταση. Το αθηναϊκό, και όχι μόνο, αναγνωστικό κοινό έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες. Το Παζάρι Βιβλίου είναι η θεσμοθετημένη εκδήλωση που διοργανώνεται εδώ και είκοσι επτά έτη, προσφέροντας στο αναγνωστικό κοινό χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ. Στο 27ο Παζάρι Βιβλίου 2024, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 8.500 τίτλους βιβλίων, σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής. Το 27ο Παζάρι Βιβλίου 2024, θα λειτουργεί καθημερινές, Σάββατα και Κυριακές από τις 09:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ, από 26 Ιανουαρίου έως και 18 Φεβρουαρίου 2024.
26/01, 09:00-21:00
Πλατεία Κλαυθμώνος

3. Παιχνίδι για Μεγάλους: «Ενώνοντας τις τελείες» στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή

Φωτογραφία: Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή

Έχει σχέση ένας πίνακας ζωγραφικής με τα μαθηματικά; Πώς συνεργάζεται ο θεατής στη σύνθεση της εικόνας ενός έργου; Η νέα δράση της σειράς «Παιχνίδι για μεγάλους», με αφορμή την περιοδική έκθεση του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή «Ο Νεοϊμπρεσιονισμός στα χρώματα της Μεσογείου», ταξίδεύει στις Μεσογειακές ακτές της Γαλλίας, από τη Μασσαλία και την Τουλόν ως το Σαιν-Τροπέ και την Αντίμπ, και αφήνεται στις πινελίες του Signac, του Cross και του Rysselberghe, αναζητώντας την τέχνη στη δύση του 19ου αιώνα. Παρέα με τους συμμετέχοντες, περιηγούμαστε σε επιλεγμένα έργα της περιοδικής έκθεσης, κουβεντιάζουμε για τον Νεοϊμπρεσιονισμό, το πριν και το μετά, συνθέτουμε το δικό μας τοπίο και τελικά ενώνουμε τις τελείες και εμπιστευόμαστε στα μάτια και το νου μας, το σμίξιμο των χρωμάτων σε μία εικόνα. Η δράση απευθύνεται σε άτομα 60+ και άτομα με Ήπια Γνωστική Διαταραχή. Απαιτείται προεγγραφή, τηλεφωνικά στο 210 72 52 895, στην υποδοχή του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή ή ηλεκτρονικά στο goulandris.gr. Οι συμμετέχοντες στη δράση προτείνεται να βρίσκονται στον χώρο του μουσείου 15’ πριν την έναρξη της περιήγησης.
26/01, 17.00-18.00
Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆουγκουστ Στρίντμπεργκ: Η ζωή και το έργο ενός πρωτοποριακού δραματουργού12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b