MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νέα Protein Chips της Herbalife: Το σνακ που συνδυάζει πρωτεΐνη, ευκολία και μοναδική γεύση!

Αν ψάχνετε ένα υγιεινό, γρήγορο και νόστιμο σνακ τα νέα Protein Chips της Herbalife θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε πιστοί στους διατροφικούς σας στόχους.

Monopoli Team

Τα σνακ είναι μια καθημερινή συνήθεια που βοηθούν στη διατήρηση της ενέργειας και στον έλεγχο της όρεξης μεταξύ των γευμάτων. Ωστόσο, όλα τα σνακ δεν είναι ίδια. Πολλά από αυτά περιέχουν υψηλά επίπεδα λιπαρών, ζάχαρης και αλατιού. Γι’ αυτό, αν ψάχνετε ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ που θα σας βοηθήσει να παραμείνετε πιστοί στους διατροφικούς σας στόχους, η Herbalife έχει τη λύση για εσάς: τα νέα Protein Chips!

Τα Protein Chips είναι μια επαναστατική πρόταση στον κόσμο των σνακ, καθώς συνδυάζουν τη γεύση και την υφή που έχουν τα πατατάκια με τα οφέλη της πρωτεΐνης. Τα Protein Chips έχουν 50% λιγότερα λιπαρά σε σύγκριση με τα τηγανητά πατατάκια, καθώς παρασκευάζονται με τη μέθοδο «popping» και δεν τηγανίζονται όπως τα συνηθισμένα πατατάκια, μειώνοντας έτσι τις θερμίδες και τους κινδύνους από την κατανάλωση μη υγιεινών σνακ.

Τα Protein Chips της Herbalife περιέχουν 11-12g πρωτεΐνης φυτικής προέλευσης από μπιζέλι. Η πρωτεΐνη συμβάλλει στην ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας, στην κορεσμό της πείνας και στην ενίσχυση του μεταβολισμού. Τα Protein Chips είναι κατάλληλα για vegetarians και δεν περιέχουν γλουτένη και τεχνητές χρωστικές και αρωματικές ύλες, κάνοντάς τα ένα φυσικό και υγιεινό σνακ για όλους. Επιπλέον, είναι διαθέσιμα σε δύο μοναδικές γεύσεις:

Καπνιστή Γεύση Barbecue

  • Περιέχουν 11g πρωτεΐνης ανά πακέτο
  • Κατάλληλα για vegans

Πικάντικη Γεύση Sour Cream & Κρεμμύδι

  • Περιέχουν 12g πρωτεΐνης ανά πακέτο
  • Κατάλληλα για vegetarians

Τα Protein Chips αποτελούν το ιδανικό σνακ για όσους θέλουν να απολαύσουν κάτι γευστικό, τραγανό και αλμυρό σνακ, χωρίς να θυσιάσουν την ποιότητα ή την θρεπτική αξία. Τα Protein Chips είναι ιδανικά για όσους ακολουθούν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής και θέλουν να διατηρήσουν ή να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση. Μπορείτε να τα απολαύσετε ως συνοδευτικό του γεύματός σας, ως μεσημεριανό ή απογευματινό σνακ, ή ως μια υγιεινή λιχουδιά για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για κάτι αλμυρό, ενώ αποτελούν την τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ όταν βρίσκονται εν κινήσει.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b