MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
PERFORMANCE

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Ηχητικές (Επι) δράσεις και Φυγές στο Foyer Cafe Bistro

Κάθε Παρασκευή βράδυ, στο Foyer Cafe Bistro του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, οι «Ηχητικές (Επι)δράσεις», σε καλλιτεχνική επιμέλεια Αλέξανδρου Κοντογεωργακόπουλου (Alex K), συναντούν διαφορετικές μορφές τέχνης, αλληλεπιδρούν και τις μεταμορφώνουν σε κάτι νέο.

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Ηχητικές (Επι) δράσεις και Φυγές στο Foyer Cafe Bistro
Monopoli Team

Αποδομώντας την πρακτική του DJ, οι «Ηχητικές (Επι) δράσεις» παρεμβαίνουν στον χώρο και δημιουργούν ένα νέο ανάγνωσμα σε κάθε καλλιτεχνικό έργο. Για τέσσερις συναντήσεις, 19/1, 26/1, 2/2, 9/2, στο Foyer Cafe Bistro του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Συνδέοντας υπαρκτές και απρόσμενες μουσικές ενοποιούν την ηχητική δημιουργία με το χωρικό στοιχείο και την εικαστική πρακτική. Ένας διάλογος μουσικής – αρχιτεκτονικής – τέχνης. Ένα πείραμα που εξελίσσεται και επεκτείνεται.

Κάθε Παρασκευή βράδυ, οι «Ηχητικές (Επι)δράσεις» συναντούν διαφορετικές μορφές τέχνης, αλληλεπιδρούν και τις μεταμορφώνουν σε κάτι νέο. Κάθε τέτοια συνάντηση είναι μία Φυγή… από την στερεοτυπική μορφή της τέχνης, του χώρου και της ιδέας. Με καταλύτη την πρακτική του DJ, κάθε Φυγή θα απομακρύνει τον θεατή – ακροατή από το σύνηθες, το γνωστό και το αναμενόμενο και θα τον καλεί να εγκαταλείψει την προσδοκία του και να γίνει συμμέτοχος στην επιτόπια δημιουργία ενός νέου καλλιτεχνικού αποτελέσματος.

Φυγή 191 Ταξίδι

Μια αίθουσα αναχωρήσεων είναι το τελευταίο βήμα πριν την επιβίβαση. Είσαι στο σημείο που συγκρούεται ή τέμνεται η αίσθηση ασφάλειας και ελευθερίας. Είναι αργά να κάνεις πίσω. Έχεις πάρει την απόφαση. Τώρα θυμήθηκες ότι φοβάσαι να πας μπροστά;

Συντελεστές

Αλέξανδρος Κοντογεωργακόπουλος (Alex K): Σύλληψη, Καλλιτεχνική Επιμέλεια, Ηχητική (επι)δράση
Δάφνη Θ.Καραγιάννη: Σύλληψη, Performance (19.1 και 9.2)
Γιώργος Τσιρτσίκος (George Tk): Ηχητική (επι)δράση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαραβάσεις/Αναγνώσεις: Η Αμαλία Μουτούση διαβάζει τους «Ελαφροΐσκιωτους» του Παπαδιαμάντη στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ12.09.2018

Πρόγραμμα
  • 19.01.2024: Φυγή 191 Ταξίδι: Αναχώρηση
  • 26.01.2024: antiΘέμα
  • 2.2.2024: antiΘέμα
  • 9.2.2024: Φυγή 191 Ταξίδι: Εν Πλω

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σύλληψη:

Αλέξανδρος Κοντογεωργακόπουλος (Alex K),
Κοσμάς Καραβάς (Ένοικος)
Γιώργος Τσιρτσίκος (George Tk)

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κοντογεωργακόπουλος (Alex K)

Ηχητικές (επι)δράσεις:

Αλέξανδρος Κοντογεωργακόπουλος (Alex K)
Γιώργος Τσιρτσίκος (George Tk)

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b