MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αιμιλία Υψηλάντη: «Όταν μια μάνα χάνει το παιδί της καταλύονται οι φυσικοί νόμοι. Οι μεγάλοι πρέπει να ‘φεύγουν’ πρώτοι» (vid)»

Η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Ελένη».

Monopoli Team

Η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη, αυτή την περίοδο, πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η Σκιά του Μαρτ» του Στιγκ Ντάγκερμαν, σε σκηνοθεσία Χρύσας Καψούλη. Σε αυτή υποδύεται μία μητέρα, την κυρία Αγγέλικα. «Υποδύομαι μία μάνα που είναι όπως όλες. Οι μανάδες έχουν πολλά χαρακτηριστικά αλλά το κοινό τους είναι πως νοιάζονται για τα παιδιά τους», ανέφερε η ηθοποιός.

«Όταν έχασα εγώ τη δική μου μητέρα δεν έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου γιατί είχα οργανώσει πολύ καλά τη σχέση μου μαζί της», είπε ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τον πρόσφατο χαμό της κόρης της. «Σεβάστηκα απόλυτα τις επιθυμίες της κόρης μου. Κατάλαβα ότι δεν μπορεί κάποιος να ακολουθεί αυτό που εγώ επιθυμώ».

Όσο για το αν το θέατρο λειτουργεί λυτρωτικά στον πόνο της, η ίδια είπε: «Η δουλειά και γενικά η συμμετοχή του ανθρώπου μέσα στην κοινωνία είναι βοηθητική για όλα μας τα προβλήματα, και τα μεγάλα και τα μικρά. Τις απώλειες όμως τις κουβαλάμε συνέχεια και με αυτές συμπορευόμαστε για το υπόλοιπο της ζωής μας. Είναι εδώ, μάς βαραίνουν». 

«Σε μια μάνα το χειρότερο πράγμα που μπορεί να της συμβεί είναι να χάσει το παιδί της. Γιατί αυτό καταλύει τους φυσικούς νόμους. Ο φυσικός νόμος θέλει να ‘φεύγουν’ πρώτα οι μεγάλοι. Κι όταν νιώθεις πως έχει καταλυθεί ένας φυσικός νόμος, αυτό έχει διαταράξει τις ισορροπίες».

«Η μοναξιά είναι άγριο πράγμα», συνέχισε η ηθοποιός αναφέροντας πως στις δυσκολίες της ζωής της η συντροφικότητα έπαιξε μεγάλο ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜίνως Θεοχάρης: «Το bullying δεν σταματά με την αναγνωρισιμότητα» (vid)12.09.2018

«Την ευγένειά μου την ‘πλήρωσα’ αρκετές φορές στη δουλειά μου. Κι αυτό γιατί δεν διεκδίκησα όλα αυτά που μπορείς να διεκδικήσεις ως άτομο». 

Η Αιμιλία Υψηλάντη συμμετέχει και στη νέα σειρά του MEGA, “Famagusta”. «Είπα το ‘ναι’ αμέσως γιατί έχω μεγάλη ευαισθησία απέναντι στα κυπριακά ζητήματα. Αυτή η σειρά θα βοηθήσει τους Έλληνες να καταλάβουν κάποια πράγματα, αλλά εύχομαι να πάει και στο εξωτερικό».

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b