MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γαλλία: Αντιδράσεις στα καλλιστεία για το κούρεμα της Μις Γαλλία

Το κοντό κούρεμα της βασίλισσας της ομορφιάς, Μις Γαλλία, προκάλεσε αντιδράσεις.

Monopoli Team

Τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Miss France 2024 έκλεισαν με μία παράξενη διαμάχη, η οποία ξέσπασε με αφορμή το κούρεμα της νικήτριας, με κάποιους να θεωρούν ότι το κοντό μαλλί της ήταν προκλητικό.

Η νίκη της Eve Gilles αποτελεί βέβαια ιστορικό γεγονός για τον θεσμό, αφού δεν έχει υπάρξει νικήτρια με κοντοκουρεμένα μαλλιά στην πάνω από έναν αιώνα ιστορία του, όπως γράφει η Independent.

Πάντως, οι αντιδράσεις μερικών στην κόμμωση της νεαρής σε κάνουν να αναρωτιέσαι πόσο μακριά έχουμε φτάσει ως κοινωνία. Το pixie cut του… διαβόλου

Τα καλλιστεία είναι, ομολογουμένως, ένας θεσμός που επιδέχεται κριτικής για τα πρότυπα ομορφιάς που μεταδίδει, αλλά είναι απορίας άξιο πως θεωρήθηκε από μερικούς ακραίο και «αιρετικό» το λιτό pixie cut του 20χονου μοντέλου από το Nord-Pas-de-Calais.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στο Θέατρο #1: Mιούζικαλ, κωμωδίες και μεγάλες παραγωγές – Κερδίστε προσκλήσεις12.09.2018

Ζούμε σε μία κοινωνία που έχει ζήσει θεάματα όπως η λαμπερή Κοντσίτα της Eurovision, η επικράτηση του «body-positive» ρεύματος στη βιομηχανία της μόδας και κάπου μισό εκατομμύριο διαφημίσεις με κοπέλες κάθε σωματότυπου και απόχρωσης να διακοινώνουν το αυτονόητο: Ότι η ομορφιά είναι ένα ψηφιδωτό.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤης πατρίδας μου η σημαία έχει χρώμα μελανό…12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b