MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
04
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο καλαθιού για χριστουγεννιάτικα στολίδια

«Όλο το κατάστημα είναι γιορτινό καλάθι δεν χρειάζεται να κάνουμε χριστουγεννιάτικο καλάθι, γιατί όλες οι τιμές είναι μειωμένες από 20% έως 30%», σημειώνει ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.

Photo Credits: Annie Spratt/Unsplash
Monopoli Team

Μεγάλο κατάστημα παιχνιδιών στου Ρέντη επισκέφθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ο οποίος διαπίστωσε χαμηλότερες τιμές από πέρυσι. Όπως ανέφερε η υπεύθυνη του καταστήματος, οι χαμηλότερες τιμές συγκριτικά με πέρυσι οφείλονται στο χαμηλότερο κόστος παραγωγής και μεταφοράς που μετακυλίστηκε στον καταναλωτή.

«Όλο το κατάστημα είναι γιορτινό καλάθι δεν χρειάζεται να κάνουμε χριστουγεννιάτικο καλάθι, γιατί όλες οι τιμές είναι μειωμένες από 20% έως 30%», σημείωσε ο κ. Σκρέκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓλυπτά Παρθενώνα – Καρυάτιδα: Ποια ελληνικά γλυπτά βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο12.09.2018

«Καταρχήν έχουμε το γιορτινό καλάθι, ώστε να έχουν τα νοικοκυριά το γιορτινό τους τραπέζι, με τα απαραίτητα για να περάσουν όμορφες γιορτές. Σήμερα εδώ σε ένα μεγάλο κατάστημα το οποίο πουλάει εκτός από παιχνίδια στολίδια, δέντρα και λαμπάκια βλέπουμε ότι οι τιμές είναι μειωμένες μεσοσταθμικά κατά 20%, έχουμε μειώσεις που φτάνουν και το 30%, όπως είδαμε πχ. στα λαμπάκια που από 29,99 ευρώ έχουν μειωθεί στα 19,99, δηλαδή έχουμε 10 ευρώ μείωση για 500 λαμπάκια».

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Λήγει η προθεσμία για τον Προσωπικό Αριθμό – Τα βήματα για την έκδοσή του
Επίκαιρα
Τι προβλέπει η ΚΥΑ για το επίδομα θέρμανσης – Οι ημερομηνίες αιτήσεων και πληρωμών
Επίκαιρα
ΑΑΔΕ: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας του 2026
Επίκαιρα
Το 25% των νοικοκυριών καθυστερούν να πληρώσουν τους φόρους τους
Επίκαιρα
Grokipedia: Ο Ίλον Μασκ λανσάρισε τη δική του “εγκυκλοπαίδεια”
Επίκαιρα
Το Ισραήλ σταματά τις επιθέσεις στη Γάζα – Ανακοίνωσε επιστροφή στην “εκεχειρία”
Επίκαιρα
Έρευνα: Το 58% στην Ελλάδα διαθέτει εισόδημα μόνο για την κάλυψη βασικών αναγκών
Επίκαιρα
Η γυναίκα ως όπλο: Γερμανίδες κατάσκοποι στην Ελλάδα
Επίκαιρα
Πώς θα κινηθούν μετρό, τρόλεϊ, λεωφορεία την 28η Οκτωβρίου
Επίκαιρα
Μπλόκα στις παρελάσεις σχεδιάζουν οι αγρότες
Επίκαιρα
Eurostat: Η Ελλάδα με το υψηλότερο ποσοστό υποκειμενικής φτώχειας στην ΕΕ το 2024
Επίκαιρα
Έρευνα: Το 80,5% θεωρεί ότι οι πολιτικοί δεν νοιάζονται για τις απόψεις των πολιτών