MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο καλαθιού για χριστουγεννιάτικα στολίδια

«Όλο το κατάστημα είναι γιορτινό καλάθι δεν χρειάζεται να κάνουμε χριστουγεννιάτικο καλάθι, γιατί όλες οι τιμές είναι μειωμένες από 20% έως 30%», σημειώνει ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.

Photo Credits: Annie Spratt/Unsplash
Monopoli Team

Μεγάλο κατάστημα παιχνιδιών στου Ρέντη επισκέφθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ο οποίος διαπίστωσε χαμηλότερες τιμές από πέρυσι. Όπως ανέφερε η υπεύθυνη του καταστήματος, οι χαμηλότερες τιμές συγκριτικά με πέρυσι οφείλονται στο χαμηλότερο κόστος παραγωγής και μεταφοράς που μετακυλίστηκε στον καταναλωτή.

«Όλο το κατάστημα είναι γιορτινό καλάθι δεν χρειάζεται να κάνουμε χριστουγεννιάτικο καλάθι, γιατί όλες οι τιμές είναι μειωμένες από 20% έως 30%», σημείωσε ο κ. Σκρέκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓλυπτά Παρθενώνα – Καρυάτιδα: Ποια ελληνικά γλυπτά βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο12.09.2018

«Καταρχήν έχουμε το γιορτινό καλάθι, ώστε να έχουν τα νοικοκυριά το γιορτινό τους τραπέζι, με τα απαραίτητα για να περάσουν όμορφες γιορτές. Σήμερα εδώ σε ένα μεγάλο κατάστημα το οποίο πουλάει εκτός από παιχνίδια στολίδια, δέντρα και λαμπάκια βλέπουμε ότι οι τιμές είναι μειωμένες μεσοσταθμικά κατά 20%, έχουμε μειώσεις που φτάνουν και το 30%, όπως είδαμε πχ. στα λαμπάκια που από 29,99 ευρώ έχουν μειωθεί στα 19,99, δηλαδή έχουμε 10 ευρώ μείωση για 500 λαμπάκια».

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Ξαναχτυπά επιδημία ιλαράς στις ΗΠΑ: 1 στους 6 γονείς αρνείται τα παιδικά εμβόλια
Επίκαιρα
8 στους 10 Έλληνες ανησυχούν ότι δεν αμείβονται δίκαια
Επίκαιρα
«Η Γάζα καίγεται»: Το Ισραήλ ξεκίνησε χερσαία επιχείρηση για την κατάληψη της Γάζας
Επίκαιρα
Ευρώπη: Ζημιές €43 δισ. από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του φετινού καλοκαιριού
Επίκαιρα
AI στα σχολεία: Νέο πιλοτικό πρόγραμμα με τη υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση
Επίκαιρα
«Πρεμιέρα» σε 6 περιοχές για τα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία
Επίκαιρα
Δύο χρόνια μετά τον Daniel – Έχει αλλάξει κάτι;
Επίκαιρα
Νέοι κανόνες από την 1η Οκτωβρίου στα Airbnb – Οι έλεγχοι και τα πρόστιμα
Επίκαιρα
Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς – Τι αλλάζει από φέτος
Επίκαιρα
Στην Αθήνα το Final Four της EuroLeague το 2026
Επίκαιρα
Απεργία ταξί: «Έμφραγμα» στο κέντρο της Αθήνας – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της πορείας
Επίκαιρα
Μηδενικός φόρος: Ποιους αφορά;