
Monopoli Team
27.11.2023
A
A
Οι haute couture δημιουργίες της Σίλια Κριθαριώτη έχουν φορεθεί από τα πιο διάσημα ονόματα του πλανήτη όπως Τζένιφερ Λόπεζ, Μπιγιονσέ και Μαρία Μενούνος.
Πλέον η Σίλια Κριθαριώτη κατακτά και τα Harrods. Μάλιστα πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας είναι ένα από τα πλέον iconic μοντέλο των 90s, η Κέιτ Μος.
«Η Κέιτ Μος είναι θρύλος της μόδας»Η Σίλια Κριθαριώτη μίλησε για τη συνεργασία με την Κέιτ Μος στη Σάσα Σταμάτη και στην ON time. Όπως εξήγησε η δημιουργός βρισκόταν στη Νέα Υόρκη αφού είχα υποβληθεί σε μια εγχείρηση στο πόδι. Παράλληλα ετοίμαζε τη συνεργασία της με τα Harrods. «Τότε κάποιος φίλος, που συνεργαζόταν χρόνια με την Κέιτ Μος, μου πρότεινε να συνεργαστώ μαζί της για τις φωτογραφίες που θα έπαιρναν θέση στα γνωστά πολυκαταστήματα».
Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το UP FM Festival επιστρέφει στην Πάτρα με Παύλο Παυλίδη, Εθισμό και ελεύθερη είσοδο
Eurovision 2025: Ποιος θα δώσει το 12άρι της Ελλάδας στον τελικό
Φεστιβάλ Δήμου Αθηναίων: Ξεκινά την Πρωτομαγιά με πικ-νικ στην Ακαδημία Πλάτωνος – Όσα θα δούμε την 1η εβδομάδα
Μπαίνει στα δημοτικά το μάθημα της λογοτεχνίας
Πώς θα κάνεις το νερό σου σύμμαχο ευεξίας;
Όρνιθες: Η παράσταση του Άρη Μπινιάρη επιστρέφει το καλοκαίρι στα ανοιχτά θέατρα
Ο Χορός των Πυρσών: Το μουσικό οδοιπορικό του Βασίλη Ρακόπουλου στο Μέγαρο
Πού και πότε θα γίνουν τα ανοιξιάτικα street parties του Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων
Στέγη: Ο Χιλιανός συγγραφέας Benjamin Labatut σε μια συζήτηση με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου
Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ στον Τραμπ: “Θα μείνεις στην ιστορία ως το μεγαλύτερο λάθος του αιώνα”