MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Σταύρος Σβήγκος: «Δεν πιστεύω πως υπάρχει πολιτικός που χρησιμοποιεί καλές μεθόδους» (vid)

Ο ηθοποιός, Σταύρος Σβήγκος, βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και σχολίασε την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα.

Monopoli Team

Ο Σταύρος Σβήγκος βρέθηκε την Κυριακή (26/11) καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού και της εκπομπής “Καλύτερα δεν γίνεται”, όπου σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα, με αφορμή το “November” στο Θέατρο Τζένη Καρέζη, την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ως ένας έκπτωτος πολιτικός, που επιστρατεύει ανήθικες μεθόδους για να πάρει και πάλι την εξουσία.

Μιλώντας για τον ρόλο του, ο ηθοποιός ανέφερε: «Δεν πιστεύω πως υπάρχει πολιτικός που χρησιμοποιεί καλές μεθόδους.  Στηρίζεται μόνο στην επικοινωνία, παραμυθιάζει τον κόσμο, αδειάζει αυτόν που έχει δίπλα. Παίζουν παιχνίδια ριάλιτι. Δεν λένε τι θα κάνουν αλλά πόσο χειρότερος είναι ο άλλος. Έτσι ψηφίζουμε πια. Είναι marketing δεν είναι σχέδιο για την κοινωνία να βιώνουμε την καθημερινότητά μας καλύτερα. Η καθημερινότητα, ο βασικός μισθός, η θέρμανση, τι γίνεται;» ανέφερε ο ηθοποιός.

“Η μόνη ελπίδα που τα τελευταία χρόνια με ακολουθεί σαν ιδέα είναι να φτιαχτεί η παιδεία στη χώρα μας, γιατί υπάρχει έλλειψη παιδείας. Όσο λείπουν αυτά και όσο μας οδηγούν στοχευμένα στη θρησκεία και τον φόβο, όλα αυτά σε κάνουν μισάνθρωπο. Δεν μπορούμε να ζήσουμε μία κοινωνία έτσι”.

“Η οικογένειά μου με μεγάλωσε με πολλή αγάπη. Ποτέ δεν μου μίλησαν για την διαφορετικότητα ως κάτι που πρέπει να φοβάμαι. Αλλά και η δουλειά μου άνοιξε πολλά επίπεδα μέσα μου. Αλλά η αγάπη σε ένα σπίτι είναι το πιο σημαντικό. Το αν η οικογένεια είναι δύο μπαμπάδες, δύο μαμάδες, δεν έχει σημασία. Ας μιλήσουν ειδικοί για αυτά και όχι εμείς” ανέφερε ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά “Έρωτας Φυγάς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNovember, του David Mamet στο Θέατρο Τζένη Καρέζη12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b