MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TRENDS

5 skincare trends που έρχονται δυναμικά το 2024

Ανακάλυψε τις 5 τάσεις που θα μας απασχολήσουν σχετικά με την περιποίηση της επιδερμίδας.

Monopoli Team

Βρισκόμαστε μόλις ένα μήνα προτού καλωσορίσουμε το 2024 και μαζί με αυτό ένα «ορμητικό κύμα» νέων τάσεων περιποίησης, προϊόντων και συστατικών που υπόσχονται να φέρουν την «επανάσταση» στη ρουτίνα ομορφιάς μας.

Σύμφωνα με τις προγνώσεις του WGSN και τον αναλυτή τάσεων Alex Bee, αυτά είναι τα 5 πιο ισχυρά skincare tips που θα μας απασχολήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του νέου έτους και αξίζει να τα μοιραστούμε από τώρα μαζί σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι 4 κινήσεις που διεγείρουν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα12.09.2018

Hormonal Skincare

Τα τελευταία χρόνια καταλάβαμε περισσότερα για τη σχέση μεταξύ του δέρματός μας και του εμμηνορροϊκού μας κύκλου. Από αυτό το σημείο, αρχίζουμε τώρα να σκεφτόμαστε περισσότερο τη διασύνδεση του σώματός μας, της υγείας, του δέρματος και των εσωτερικών μας συστημάτων. Μπορεί να έχεις ήδη δει προϊόντα περιποίησης δέρματος ειδικά σχεδιασμένα για να αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες του δέρματος που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της ορμονικής έξαρσης της ακμής κατά την έμμηνο ρύση, αλλά το 2024, αυτή η τάση πρόκειται να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο.

Η αυξημένη κατανόηση του αντίκτυπου των ορμονικών αλλαγών στην ομορφιά και την ευεξία κατά τα στάδια της έμμηνου ρύσης, της εγκυμοσύνης και της εμμηνόπαυσης διευρύνει τις ευκαιρίες για ορμονική υποστήριξη ομορφιάς. Εκτός από την υποστήριξη του δέρματος κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, περίμενε να δεις επισης προϊόντα που βοηθούν σε όλο τον υπόλοιπο ορμονικό κύκλο και μέσω εμπειριών που σχετίζονται με τις ορμόνες, όπως η εγκυμοσύνη και η εμμηνόπαυση.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b