MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Crown: Για την Elizabeth Debicki ήταν “αβάσταχτο” να γυρίσει τις τελευταίες στιγμές της Νταϊάνα

Η πρωταγωνίστρια του «The Crown», Elizabeth Debicki, μοιράστηκε τα συναισθήματα της για τα γυρίσματα των σκηνών που προηγήθηκαν του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα, στην τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix.

The Crown
Monopoli Team

Η πρωταγωνίστρια του «The Crown», Elizabeth Debicki, περιέγραψε τα γυρίσματα των σκηνών που προηγήθηκαν του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα ως «εντελώς αβάσταχτα».

Με το Netflix να έχει προγραμματίσει την πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου για την επόμενη εβδομάδα, στον οποίο περιλαμβάνεται και ο θάνατος της Νταϊάνα, η Elizabeth Debicki δήλωσε ότι τα γυρίσματα μερικών από τις πιο πολυσυζητημένες σκηνές της σύγχρονης ιστορίας υπήρξαν «δύσκολα», περιγράφοντας την αποστολή ως «έντονη, φερνήρη και απίστευτα παρεμβατική».

Το Netflix έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι ο θάνατος της Νταϊάνα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι θα λάβει χώρα εκτός οθόνης, αλλά η προετοιμασία περιλαμβάνει τις ημέρες πριν απόαυτό και τη μεγάλη προσοχή του Τύπου που προσέλκυσαν η Νταϊάνα και ο σύντροφός της Ντόντι Φαγιέντ (Χαλίντ Αμπντάλα). Ο σκηνοθέτης του «The Crown», Christian Schwochow, ανέλυσε πρόσφατα στο Deadline τις εξαιρετικές προσπάθειες που κατέβαλε για να διασφαλίσει ότι οι σκηνές αυτές θα αντιμετωπιστούν με διακριτικότητα.

Οι δηλώσεις της ηθοποιού:

«Μερικές φορές έχεις σχεδόν μια παράξενη αντίδραση όταν σε καταδιώκουν τόσοι πολλοί ηθοποιοί που υποδύονται τον Τύπο, επειδή δεν μπορείς να πας πουθενά και δεν χρειάζεται να είσαι σε μια τέτοια κατάσταση για περισσότερο από ένα λεπτό, πριν συνειδητοποιήσεις ότι αυτό είναι αφόρητο», δήλωσε σχολίασε η Debicki. «Και κανείς να μη χρειαστεί ποτέ να βιώσει πώς είναι να γυρίζεις τις σκηνές αυτές στο Παρίσι, να προσπαθείς να πας από το ένα μέρος στο άλλο και να έχεις αυτό το σμήνος γύρω σου. Νιώθεις παγιδευμένος. Είναι μια πραγματικά δυσάρεστη εμπειρία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε τον Νοέμβριο12.09.2018

Η πρωταγωνίστρια του «Night Manager», η οποία ήταν υποψήφια για Emmy και Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της ως Diana στην 5η σεζόν, δήλωσε ότι η αναπαράσταση των σκηνών την έκανε να νιώσει ότι «σχεδόν δεν χρειάστηκε να υποκρίνεται… επειδή είναι πραγματικά φρικτό να έχεις τόσους πολλούς ανθρώπους να σου φωνάζουν και να θέλουν κάτι από εσένα».

Η Debicki υπογράμμισε ότι εμπιστεύτηκε το «συναισθηματικό σχέδιο» του δημιουργού του Crown, Peter Morgan, για την πριγκίπισσα του λαού και θέλησε να αντιπαραβάλει τη φρίκη του δυστυχήματος με την «πραγματική χαρά, την ευτυχία, την ελαφρότητα και τη γνήσια διασκέδαση στην οθόνη» στο πρώτο μέρος της σειράς.

«Αυτό ήταν το κομμάτι που ένιωσα ότι μπορούσα να ελέγξω, κατά κάποιον τρόπο, και σε αυτό εστίασα. Το χρειαζόμουν. Είχα ανάγκη να περάσω καλά, και έτσι το κάναμε, όσο μπορούσαμε, με τα παιδιά και τον Khalid και τον Salim [Daw, που υποδύεται τον πατέρα του Dodi, Mohamed Al-Fayed, δήλωσε η Debicki.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: Το καθήκον “βαραίνει” τη βασίλισσα Ελισάβετ στο πρώτο teaser της τελευταίας σεζόν12.09.2018

Έπλεξε το εγκώμιο του Rufus Kampa και του Fflynn Edwards, οι οποίοι υποδύονται τους γιους της στην οθόνη, William και Harry, στα πρώτα επεισόδια της 6ης σεζόν, περιγράφοντάς τους ως ώριμους ηθοποιούς που έχουν «την ικανότητα να εκφράσουν τις πολυεπίπεδες ιστορίες». «Όταν συναντάς αυτά τα παιδιά, υπάρχει απλώς μια ουσία. Η ενέργειά τους ήταν τέλεια και ήταν πολύ, πολύ ανοιχτές και πολύ ευγενικές ψυχές».

Πηγή: Deadline

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b