MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Free City: 5 δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη για την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου

Παραστάσεις, φεστιβάλ και συναυλίες στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

1. Οι Sativa και Tokesick live στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης διοργανώνει πλήθος εκδηλώσεων το Νοέμβριο. Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μια συναυλία, στην οποία θα απολαύσυμε τους Sativa και Tokesick. Θα υπάρχει διαθέσιμο merch (ρούχα & βινύλια “Καταφύγιο”, αυτοκόλλητα) και bar για ποτά ή αναψυκτικά.
 3/11, 17:00 – 23:00
Αίθριο Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης

2. Σειρά παραστάσεων LUNAPARK.works 04 στο Βιομηχανικό Πάρκο Πλύφα

Η ομάδα Λούνα Παρκ παρουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά στο Πλύφα, την σειρά παραστάσεων LUNAPARK.works 04, που αποτελείται από σόλο και ομαδικά χορευτικά κομμάτια, όπως αυτά δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της 7ης Διεθνούς Συνάντησης για Νέους Χορευτές στην Αθήνα. Θα παρουσιαστούν τα έργα: Unbound, μια σόλο χορογραφία/περφόρμανς της Αγγελικής Αναργύρου σε πρωτότυπη μουσική Αντώνη Παλάσκα, Mellem, ένα ομαδικό έργο σε εξέλιξη, σε μουσική Μάνου Ναζλή και Kῆδος (lamentation) με τις  Άννα-Μαρία Καρούνου, Παναγιώτα Μπαφούνη, Άντζυ Σαριγεωργίου, Ανθή Στασινού, ερμηνεία: Άννα – Μαρία Καρούνου, Παναγιώτα Μπαφούνη, Ανθή Στασινού.
3/11, 21:00
Βιομηχανικό πάρκο παλιών Πλεκτηρίων-Υφαντηρίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «The Humans» στο Θέατρο Μουσούρη12.09.2018

3. Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Εσύ να με φωνάζεις Εμπενίζερ» στο Athens Book Space

Το Athens Book Space του Δήμου Αθηναίων και οι Εκδόσεις Πατάκη συνδιοργανώνουν την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βαγγέλη Ηλιόπουλου «Εσύ να με φωνάζεις Εμπενίζερ» και σας καλούν να γνωρίσετε το μυστηριώδη κύριο Χ μέσα από μία συναρπαστική χριστουγεννιάτικη ιστορία. Το βιβλίο διατίθεται προς πώληση από τον εκδοτικό οίκο στους χώρους του Athens Book Space του Δήμου Αθηναίων, ενώ μέσα από την επίσκεψή σας θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον συγγραφέα και να συζητήσετε μαζί του για την παιδική λογοτεχνία. Επίσης, θα ανακαλύψετε και πολλές ιδέες για την αξιοποίηση του βιβλίου με θεατρικές και εικαστικές δράσεις. Η κράτηση θέσεων δεν είναι απαραίτητη.
3/11, 19:00 – 20:30
Πάρκο Ελευθερίας

4. Παρουσίαση τόμου διηγημάτων «Η φωνή της» στο βιβλιοπωλείο «Επί Λέξει»

Photo by Aaron Burden on Unsplash

Την πρώτη Παρασκευή του Νοεμβρίου πραγματοποιείται η παρουσίαση του συλλογικού τόμου διηγημάτων «Η φωνή της» στο βιβλιοπωλείο «Επί Λέξει». Πενήντα τρεις γυναίκες συγγραφείς της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας ενώνουν τις φωνές τους σε μία Φωνή, θέλοντας να μιλήσουν για την πραγματικότητα της έμφυλης βίας, ορατής και αόρατης, για τις δομές της έμφυλης κυριαρχίας στην πολυπλοκότητά τους, για τα βιώματα της καταπίεσης αλλά και του αγώνα για ενδυνάμωση, χειραφέτηση, αληθινή συντροφικότητα και αλληλεγγύη. Τα διηγήματά τους συγκλονίζουν, καθώς αφηγούνται ιστορίες βίας και αντίστασης ταξιδεύοντας από τα πιο απόμακρα χωριά ως τις μεγαλουπόλεις, από την Ευρώπη ως τα βάθη της Αφρικής και τη Λατινική Αμερική. Με τον νου πάντοτε στις πρωτοπόρες Ελληνίδες συγγραφείς που ξεχάστηκαν από την επίσημη Ιστορία, οι συγγραφείς του βιβλίου, ζώντας κι αυτές την πραγματικότητα της έμφυλης βίας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στο ένα ή στο άλλο πεδίο της καθημερινής ζωής, θέλησαν να δυναμώσουν τη φωνή των γυναικών και να ακουστεί η αλήθεια τους. Οι συγγραφείς του τόμου είναι μέλη του Δικτύου γυναικών συγγραφέων κατά της έμφυλης βίας και των γυναικοκτονιών «η φωνή της». Τα έσοδα από τα δικαιώματα του βιβλίου θα δοθούν στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας.
3/11, 19:30
Bιβλιοπωλείο «Επί Λέξει», Ακαδημίας 32, Αθήνα 

5. Συναυλία “Αποχαιρετώντας το Φθινόπωρο” στη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος “Λίλιαν Βουδούρη”

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου η Μουσική Βιβλιοθήκη “Λίλιαν Βουδούρη” αποχαιρετά το φθινόπωρο με μια απολαυστική συναυλία.Μια αμείλικτη υπενθύμιση, μετρώντας τις ώρες, τους χρόνους, τα βάρη, τις απώλειες, τις αβεβαιότητες και ότι άλλο ενέχει ο χρόνος που χάνεται. Και μείς, συνεχίζουμε τους αποχαιρετισμούς. Μία συναυλία για 2 φλάουτα και πιάνο, Danilo de Luca, Eυάγγελος Κοκκόρης και Ελίνα Μπουτιέρη. Ένα ευρύ μουσικό φάσμα από τον 17ο αιώνα έως τις ημέρες μας, από τον Johann Adolf Hasse έως τον S. Rachmaninoff, τον M.Ravel και τον Μichel Legrand.
3/11, 20:00
Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος “Λίλιαν Βουδούρη”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτά τα 5 Asian Dramas του Netflix είναι το απόλυτο guilty pleasure μας12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b