MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αντζελίνα Τζολί: Πώς και πού πέρασε τις 5 ημέρες γυρισμάτων στην Ελλάδα ως «Μαρία Κάλλας»

Τη Μαρία Κάλλας θα υποδυθεί η διάσημη ηθοποιός, Αντζελίνα Τζολί, στη νέα ταινία του Πάμπλο Λαρέν, με τίτλο «Maria» και για τις ανάγκες των γυρισμάτων βρέθηκε για 5 ημέρες στην Ελλάδα.

Monopoli Team

Τη Μαρία Κάλλας θα υποδυθεί η διάσημη ηθοποιός, Αντζελίνα Τζολί, στη νέα ταινία του Πάμπλο Λαρέν, με τίτλο «Maria» και για τις ανάγκες των γυρισμάτων βρέθηκε για 5 ημέρες στην Ελλάδα. To Spend It κατέγραψε καρέ καρέ τα πέντε 24ωρα της δημοφιλούς ηθοποιού στη χώρα μας.

Άρωμα Hollywood πλημμύρισε αυτές τις ημέρες τον Πύργο Ηλείας και το Κατάκολο καθώς εκεί ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «Maria» με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί. Η ταινία αφηγείται την ιστορία της Ελληνίδας ντίβας της όπερας, κάνοντας focus κυρίως στα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Απόβαση Hollywood σε Πύργο και Κατάκολο

Με εμπειρία στις αυτοβιογραφικές ταινίες, ο σκηνοθέτης Πάμπλο Λαρέν, που στο παρελθόν έχει υπογράψει και τα φιλμ «Τζάκι» με τη Νάταλι Πόρτμαν και «Σπένσερ» με την Κρίστεν Στιούαρτ για τις Τζάκι Κένεντι και πριγκίπισσα Νταϊάνα (Σπένσερ) αντίστοιχα, θέλησε να δώσει μια ελληνική πινελιά στην κινηματογραφική βιογραφία της Κάλλας, μεταφέροντας τα γυρίσματα στον τόπο καταγωγής του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, του δεύτερου συζύγου της Κάλλας που «σημάδεψε» τη ζωή της.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b