MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Πυρετώδεις προετοιμασίες στην θαλαμηγό «Christina O» για την ταινία με θέμα την ζωή της Κάλλας

Μέρος των γυρισμάτων θα γίνει και στην θαλαμηγό που ανήκε στον Έλληνα κροίσο Αριστοτέλη Ωνάση, «Christina O», η οποία αυτές τις ημέρες ελλιμενίστηκε στο Κατάκολο Ηλείας περιμένοντας την Αντζελίνα Τζολί για τα γυρίσματα.

Monopoli Team

Ρεπορτάζ: Χρήστος Στρατουλάκος

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα της ταινίας «Μαρία» με θέμα τη ζωή της Μαρίας Κάλλας, με την Αντζελίνα Τζολί στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μέρος των γυρισμάτων θα γίνει και στην θαλαμηγό που ανήκε στον Έλληνα κροίσο Αριστοτέλη Ωνάση, «Christina O», η οποία αυτές τις ημέρες ελλιμενίστηκε στο Κατάκολο Ηλείας περιμένοντας την Αμερικανίδα σταρ για τα γυρίσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑντζελίνα Τζολί: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στο Παρίσι – Πότε έρχεται Ελλάδα12.09.2018

Η Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί τη μεγαλύτερη λυρική τραγουδίστρια του 20ου αιώνα Μαρία Κάλλας στη ταινία του Χιλιανού σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Πάμπλο Λαρέν.

Βασισμένη σε αληθινές μαρτυρίες, η ταινία «Maria» ξετυλίγει την πολυτάραχη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της κορυφαίας σοπράνο και εστιάζει στις τελευταίες ημέρες της στο Παρίσι την δεκαετία του 1970. Το σενάριο είναι του Στίβεν Νάιτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Angelina Jolie είναι η Maria Callas στην νέα ταινία του Pablo Larrain12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b