MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
04
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Παγκόσμιο Κύπελο Κολύμβησης: Εξι ελληνικές προκρίσεις στους τελικούς της Αθήνας

«Γεμάτο» με ελληνικές συμμετοχές θα είναι το απογευματινό πρόγραμμα της 2ης ημέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου κολύμβησης, που φιλοξενείται στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Monopoli Team

«Γεμάτο» με ελληνικές συμμετοχές θα είναι το απογευματινό πρόγραμμα της 2ης ημέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου κολύμβησης, που φιλοξενείται στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Συνολικά έξι Ελληνες αθλητές και αθλήτριες εξασφάλισαν μέσω των πρωινών προκριματικών τη συμμετοχή τους σε τελικούς, όπου θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν απέναντι σε μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας κολύμβησης, ενώ ο Δημήτρης Μάρκος αγωνίζεται το απόγευμα στην «καλή» σειρά των 800μ. ελεύθερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡουθ Φριθ: Η «χρυσή» αιωνόβια πρωταθλήτρια κόσμου12.09.2018

Στα 50μ. ύπτιο ανδρών, μάλιστα, ο τελικός (18:26) θα έχει έντονα γαλανόλευκο χρώμα, με τρεις κολυμβητές να παίρνουν την πρόκριση. Ο Απόστολος Χρήστου με επίδοση 25.27 κατετάγη τέταρτος και θα δώσει το «παρών» και σε αυτόν τον τελικό (ήταν έκτος την περασμένη εβδομάδα, στο αντίστοιχο μίτινγκ του Βερολίνου), ενώ μαζί του στην εκκίνηση θα βρεθούν ο Τάσος Κούγκουλος, που κατέλαβε την έβδομη θέση με 25.67, και ο Γιώργος Σπανουδάκης, ο οποίος κατετάγη όγδοος με 25.68. Για λίγο έμεινε εκτός τελικού ο Στέργιος Μπίλας (10ος με 25.87). Ο Πίτερ Κέτζε από τη Νότια Αφρική ήταν ο μόνος που «κατέβηκε» τα 25 δευτερόλεπτα το πρωί (24.85), ενώ τον ακολούθησαν ο Αμερικανός Μάικλ Αντριου με 25.18 και ο Αυστραλός Αϊζακ Κούπερ με 25.25. Ο Ιταλός Τόμας Τσέκον αποσύρθηκε από το αγώνισμα, καθώς προτίμησε να επικεντρωθεί στα 100μ. ελεύθερο.

Η Αννα Ντουντουνάκη κατάφερε, έστω και οριακά, να περάσει στον απογευματινό (19:00) τελικό των 50μ. πεταλούδα, καθώς στον προκριματικό κατετάγη όγδοη με 26.58, αφήνοντας εκτός την Αμερικανίδα Μπεάτα Νέλσον (26.66). Η Κινέζα Γιουφέι Ζανγκ ήταν ταχύτερη από τη Σάρα Σιέστρεμ (25.47 έναντι 25.50), αλλά στον τελικό η Σουηδή Ολυμπιονίκης δύσκολα θα ηττηθεί. Καμία άλλη αθλήτρια δεν «κατέβηκε» τα 26 δευτερόλεπτα, ενώ η Γεωργία Δαμασιώτη κατετάγη 14η 27.41 και η Δανάη Καπρίνη 17η με 27.59.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΥποψήφιος για κορυφαίος αθλητής στίβου της χρονιάς ο Τεντόγλου12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Κλειστά την Παρασκευή τα σχολεία στην Αττική
Επίκαιρα
“Συμπράττουμε, κινητοποιούμαστε συλλογικά”: Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος στηρίζει την απεργία του ΣΕΗ
Επίκαιρα
Στο Top 10 της Ευρώπης το μποτιλιάρισμα της Αθήνας
Επίκαιρα
Τέλος χρόνου για τις αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης – Τα «σημεία – κλειδιά»
Επίκαιρα
Ταξί: Συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή η απεργία στην Αττική
Επίκαιρα
Υποχρεωτικό από σήμερα το IRIS σε όλες τις επιχειρήσεις – Πώς θα γίνονται οι πληρωμές
Επίκαιρα
Επιστροφή ενοικίου: Τα λάθη και το χρονοδιάγραμμα για διορθώσεις
Επίκαιρα
Mερική στάση εργασίας σε εξέλιξη σε μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ
Επίκαιρα
Λειψυδρία προ των πυλών στην Αττική
Επίκαιρα
Απάτες στις online αγορές: Οι Έλληνες χάνουν χρήματα κυνηγώντας τις προσφορές της Black Friday
Επίκαιρα
Δημογραφικό: Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εισέρχεται σε φάση «υπεργήρανσης» – Τι δείχνουν τα αποτελέσματα σχετικής έρευνας
Επίκαιρα
Προσωπικός αριθμός: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία – Τον διαθέτουν 9,3 εκατ. πολίτες