MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Δήμητρα Σιγάλα μιλά για τον “Γιατρό”: «Ο Μαρκουλάκης είναι από τους καλύτερους Έλληνες ηθοποιούς»

Η Δήμητρα Σιγάλα, πρωταγωνίστρια της νέας δραματικής σειράς του Alpha «Ο Γιατρός», μίλησε στην «Super Katerina» λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της σειράς.

Monopoli Team

Η ηθοποιός, Δήμητρα Σιγάλα, πρωταγωνίστρια της νέας δραματικής σειράς του Alpha «Ο Γιατρός», μίλησε στην «Super Katerina», λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της σειράς και μεταξύ άλλων μίλησε για τον συμπρωταγωνιστή της, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, για την υπόθεση της σειράς, αλλά και για τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Την απώλεια της αίσθησης της μνήμης, και κατ’ επέκταση του εαυτού, πραγματεύεται «Ο Γιατρός», το ιατρικό δράμα που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 01 Οκτωβρίου, στις 22:40, στον Alpha. Πώς τον αντιμετωπίζουν οι γύρω του, οι συνάδελφοί του, η οικογένειά του; Ποιες αλήθειες του κρύβουν και πώς θα τις ανακαλύψει; Στην προσπάθειά του να ενώσει τα κομμάτια της ζωής του και να επουλώσει τα τραύματά του, η διαδρομή είναι επώδυνη για τον ίδιο αλλά συναρπαστική για όσους την παρακολουθούν.

Η Δήμητρα Σιγάλα είναι η Άννα, μια δυναμική γυναίκα που επιχειρεί να ισορροπήσει την επαγγελματική της πορεία με τις οικογενειακές και προσωπικές της ανάγκες, είναι πρώην σύζυγος του Ανδρέα (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) και διευθύντρια του νοσοκομείου. Η αμνησία του Ανδρέα και η «επανεκκίνησή του» δημιουργεί προβλήματα στην Άννα: αφενός γιατί μέσω του Ανδρέα ξαναζεί τον τραγικό χαμό του γιού της, αφετέρου επειδή ανακαλύπτει πως παρά τα τόσα χρόνια και ό,τι έγινε, τα συναισθήματά της για αυτόν παραμένουν σε λανθάνουσα κατάσταση μεν αλλά ενεργά.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης υποδύεται τον Ανδρέα Βρεττό, γιατρό που εργαζόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου – ως διευθυντής της Παθολογικής κλινικής. Χωρισμένος από τη γυναίκα του Άννα (Δήμητρα Σιγάλα) και αποξενωμένος από την κόρη του Κέλλυ (Μαριέλλη Μανουδάκη), διατηρούσε μια κρυφή σχέση με την συνεργάτιδά του και δεξί του χέρι στο νοσοκομείο, Σοφία (Βασιλική Τρουφάκου). Έπειτα από μια απόπειρα δολοφονίας από τον πατέρα ενός ασθενούς, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο, ο Ανδρέας ξυπνάει στο χειρουργείο ζωντανός αλλά έχοντας χάσει από τη μνήμη του τα τελευταία 12 χρόνια. Προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια του και επιστρέφει στο νοσοκομείο ως βοηθητικός γιατρός, χωρίς να έχει καμία εξουσία ή ελευθερία – βρίσκεται εκεί για να βοηθάει τους εκπαιδευόμενους γιατρούς. Σε αυτή τη φάση της ζωής του τον συναντάμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝίκος Τσούχλος: Ο καλύτερος τρόπος για να καταστρέψεις τη δουλειά σου, είναι να κάτσεις πάνω της12.09.2018

Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Δήμητρα Σιγάλα, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Λέκκας, Παναγιώτης Εξαρχέας, Τζωρτζίνα Λιώση, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Αντώνης Μυριαγκός, Αλέξανδρος Κώχ, Γωγώ Kαρτσάνα, Ρένα Κυπριώτη, Μαριέλλη Μανουδάκη, Εφη Κάντζα.

*Σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν διαφορετικοί guests.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Μάγισσα: Τελικά ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας;12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b