MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Kid Moxie διασκευάζει το “Ανήκω σε εμένα” με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Η Kid Moxie ένωσε τις δυνάμεις της με τον Γιώργο Μαζωνάκη σε μία ατμοσφαιρική διασκευή του διάσημου τραγουδιού του λαϊκού ερμηνευτή.

Giorgos Mazonakis, Kid Moxie (Photo by Paige Von Bank)
Giorgos Mazonakis, Kid Moxie (Photo by Paige Von Bank)
Monopoli Team

Η μοναδική & cinematic pop Kid Moxie συνεργάζεται με τον Γιώργο Μαζωνάκη σε ένα από τα πιο διάσημα κομμάτια του καταλόγου του, το «Ανήκω Σε Μένα».

Η Kid Moxie τραγουδάει για πρώτη φορά στα ελληνικά σε μία διασκευή που θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο “Kid Moxie: The Covers”.

Η Kid Moxie είναι η συνθέτρια και ερμηνεύτρια η οποία έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με τους Al Pacino, Angelo Badalamenti, David Lynch, με τη μουσική της να ακούγεται σε διαφημιστικές καμπάνιες διεθνών brands όπως της εταιρίας Victoria’s Secret, αλλά και σε δημοφιλή videogames όπως το Cyberpunk 2077. Ακόμα, η Kid Moxie υπογράφει τη μουσική του σήματος της MGM, ενώ το 2022 έντυσε με τα τραγούδια της τη σειρά “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Πρόσφατα μάλιστα οι Depeche Mode, η μπάντα που λατρεύει από την εφηβική της ηλικία, ακούγοντας τη διασκευή της στο “Creep” των Radiohead η οποία έφτασε στο No1 του Shazam Chart στην Ελλάδα, την προσέγγισαν και της ζήτησαν να διασκευάσει το κομμάτι τους «Wagging Tongue», δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο μουσικό της ένστικτο.

Αυτή τη φορά ο Γιώργος Μαζωνάκης εμπιστεύεται το όραμα της και μαζί επαναηχογραφούν ένα από τα σημαντικότερα τραγούδια του καταλόγου του λαϊκού τραγουδιστή, το «Ανήκω Σε Μένα» σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Πάνου Φαλάρα. Η διασκευή αυτή με την πιο cinematic pop ματιά της, γεννήθηκε σαν ιδέα για τις ανάγκες της ταινίας μικρού μήκους «Στον Θρόνο Του Ξέρξη» της Εύης Καλογηροπούλους, σε ανάθεση Onassis Culture, η οποία και βραβεύτηκε στο 75ο Φεστιβάλ Καννών.

Με αυτή την τολμηρή διασκευή & παραγωγή που μόλις κυκλοφόρησε από τη Minos EMI, a Universal Music Company, η Kid Moxie φέρνει στα δικά της χωρικά ύδατα τον Γιώργο Μαζωνάκη, και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα ατμοσφαιρικό.

Kid Moxie (Photo by Paige Von Bank)

Σε συνέντευξή της στο Monopoli.gr είχε πει η Kid Moxie:

“Για ‘μένα η διασκευή είναι το κενό που έχει μια ιστορία και καλείσαι να της δώσεις νέα πνοή. Το spin off που λέμε στον κινηματογράφο. Ένας χαρακτήρας που δεν έχει παίξει τόσο και τώρα θα λάμψει για πρώτη φορά. Οπότε ανασύρεις πράγματα που για εσένα πρέπει να αναδειχθούν και βυθίζεις άλλα. Θέλει τόλμη η διασκευή και να μη σε νοιάζει το κράξιμο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑKid Moxie: Θέλει τόλμη η διασκευή και να μη σε νοιάζει το κράξιμο12.09.2018

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b