MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Ανάρτηση της Τέιλορ Σουίφτ προκαλεί την εγγραφή χιλιάδων νέων ψηφοφόρων για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ

Μολονότι η Τέιλορ Σουίφτ δεν λέει στην ανάρτησή της στους θαυμαστές της ποιον να ψηφίσουν στις εκλογές, έχει στο παρελθόν υποστηρίξει τον Τζο Μπάιντεν και εκφράσει την αποστροφή της για τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Monopoli Team

Στην εγγραφή αριθμού ρεκόρ νέων ψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους των ΗΠΑ προκάλεσε την Τρίτη η ανάρτηση της Τέιλορ Σουίφτ στο instagram, σύμφωνα με την Vote.org.

Η τραγουδίστρια επιτυχιών, όπως το “Only the Young“, μετείχε την Τρίτη στη δράση για την Εθνική Ημέρα Εγγραφής Ψηφοφόρων, παροτρύνοντας τους θαυμαστές της να βεβαιωθούν ότι θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις προεδρικές εκλογές του 2024 στις ΗΠΑ, προκαλώντας την εγραφή 35.252 νέων ψηφοφόρων.

«Σας έχω ακούσει να υψώνετε τις φωνές σας και ξέρω πόσο δυνατές είναι», έγραψε η Τέιλορ Σουίφτ στην ανάρτησή της, στην οποία κοινοποιούσε επίσης τον σύνδεσμο για την μη κερδοσκοπική πλατφόρμα εγγραφής εκλογέων. «Βεβαιωθείτε ότι είσαστε έτοιμοι να τις χρησιμοποιήσετε στις εκλογές μας αυτή τη χρονιά!»

Αργότερα την ίδια μέρα, ο διευθυντής επικοινωνίας της Vote.org Νικ Μόροου αναφέρθηκε στην επίδραση που είχε η ανάρτηση της πολύ γνωστής τραγουδοποιού και τραγουδίστριας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMTV Video Music Awards: Taylor Swift και Shakira γράφουν ιστορία – Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b