MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρεμιέρες: Μαθήματα επιβίωσης και θαυμάτων

Αρκετές οι νέες ταινίες αλλά το κοινό εξακολουθεί να γεμίζει τις αίθουσες όπου παίζονται τα μεγάλα χιτ της εποχής «Οπενχάιμερ», «Καλόγρια ΙΙ» και «Μυστήριο στη Βενετία».

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Το βιβλίο των θαυμάτων

Δεδομένων των συνθηκών, το συγκινητικό φιλμ της Λίζα Αζουέλος «Το βιβλίο των θαυμάτων» έχει τα φόντα να κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλου μέρους των θεατών χάρη στο τρυφερό περιεχόμενο του.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ράδιο Μετρονόμ

Οι πιο σκληροπυρηνικοί σινεφίλ θα βρουν στοιχεία που τους ενδιαφέρουν στο πολιτικό δράμα από τη Ρουμανία «Ράδιο Μετρονόμ».
Κριτική και αίθουσες προβολής

Οι Αναλώσιμοι

Το Χόλιγουντ εκπροσωπείται από την γνωστή παρέα των «Αναλώσιμων» που φτάνει αισίως στην τέταρτη περιπέτεια της σειράς όπου οι διάσημοι γερόλυκοι της δράσης (Σταλόνε, Στέιθαμ, Λούγκρεν κ.α.) δεν λένε να το βάλουν κάτω.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Κάρμεν

Στο «Κάρμεν» του χορογράφου του «Μαύρου κύκνου» Μπενζαμέν Μιλεπιέ, ο Πολ Μεσκάλ συναντά τη σταρ των νέων “Scream” Μελίσα Μπαρέρα αλλά και τη Ρόζι ντε Πάλμα.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Γελώντας στο Αφγανιστάν

Στο ντοκιμαντέρ της Αννέτας Παπαθανασίου «Γελώντας στο Αφγανιστάν» ένας αφγανός Τσάρλι Τσάπλιν, δίνει παραστάσεις σε ένα τόπο που επικρατεί μόνο η βία και ο θάνατος, με μoναδικό όπλο του το γέλιο.
Αίθουσες προβολής

Όλα μετά

Το νέο κεφάλαιο στο νεανικό ρομαντικό franchise «After» τιτλοφορείται «Όλα μετά» και τρομάζουμε με τις υποσχέσεις που υπονοεί για το άμεσο μέλλον.
Αίθουσες προβολής

Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους

Ένα ουκρανικό animation με οικολογική συνείδηση, συμπαθέστατη γραφή και θεαματικά γραφικά είναι το «Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους».

Νευρικός εραστής

Ένα από τα σπουδαιότερα φιλμ του Γούντι Άλεν είναι ο «Νευρικός εραστής» που τιμήθηκε με τα όσκαρ καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, σεναρίου και Α γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της Νταιάν Κίτον, το 1978.

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b