MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Killers of the Flower Moon: Το νέο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας του Martin Scorsese μιλά για μια ιστορία αγάπης

Καθώς η πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας της πολυαναμενόμενης ταινίας του Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon, στις κινηματογραφικές αίθουσες, ένα νέο trailer δόθηκε στη δημοσιότητα.

Monopoli Team

Αφού απέσπασε διθυραμβικές κριτικές μετά την πρεμιέρα της στις Κάννες, η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του του Martin Scorsese, «Killers of the Flower Moon», στις κινηματογραφικές αίθουσες, πλησιάζει όλο και πιο κοντά και ένα νέο trailer δόθηκε στη δημοσιότητα.

Λίγα λόγια για την ταινία

Το επικό γουέστερν, το οποίο αφηγείται λεπτομερώς την περίοδο της “Βασιλείας του Τρόμου” όταν και μια σειρά από πλούσια μέλη του Έθνους Osage δολοφονήθηκαν για την περιουσία τους από το πετρέλαιο στην Οκλαχόμα της δεκαετίας του 1920, επανασυνδέει τον Scorsese με αγαπημένους συνεργάτες του, τον Leonardo DiCaprio και τον Robert De Niro. Η ταινία της Apple, αξίας 200 εκατομμυρίων δολαρίων, γυρίστηκε στην κομητεία Osage, ενώ διάφορα μέλη του Έθνους Osage συνεργάστηκαν στενά με τον Scorsese ώστε να διασφαλιστεί η ιστορική ακρίβεια. Ο DiCaprio υποδύεται τον Ernest Buckhart, τον επιτήδειο σύζυγο της Osage κληρονόμου Mollie Kyle (Lily Gladstone), ενώ ο De Niro πρωταγωνιστεί στον ρόλο του κακούργου μεγαλοεπιχειρηματία William Hale.

Το «Killers of the Flower Moon» βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του David Grann. Ο Martin Scorsese έγραψε το σενάριο μαζί με τον βραβευμένο με Όσκαρ Eric Roth. Πλάι στους DiCaprio και De Niro παίζουν οι Lily Gladstone, Jesse Plemons, John Lithgow, Tantoo Cardinal, Cara Jade Meyers, JaNae Collins, Jillian Dion, Brendan Fraser, Jason Isbell και Sturgill Simpson.

Για τον Scorsese πρόκειται για μια ιστορία αγάπης

Στη συνέντευξη Τύπου στις Κάννες, ο Scorsese μίλησε για τη περιπετειώδη διαδικασία δημιουργίας του πρότζεκτ που οδήγησε στην αλλαγή ρόλων του DiCaprio. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός προοριζόταν αρχικά να υποδυθεί τον πράκτορα του FBI, ένας ρόλος που τελικά πήγε στον Plemons. Η αλλαγή έγινε επειδή οι Scorsese και Roth αναθεώρησαν το σενάριο για να επικεντρωθούν περισσότερο στο Έθνος Osage, παρά στα διαδικαστικά της υπόθεσης.

«Κάποια στιγμή, μετά από δύο χρόνια δουλειάς πάνω στο σενάριο, ο Leo ήρθε σε μένα. Eπρόκειτο να παίξει τον Τομ Γουάιτ, τον οποίο, εν τέλει, ερμηνεύει ο Jesse, και με ρώτησε: “Πού βρίσκεταιι η καρδιά αυτής της ιστορίας;” Είχα πραγματοποιήσει κάποιες συναντήσεις με τους Osage», είπε ο Scorsese. «Και έμαθα πολλά γι’ αυτούς μέσα σε αυτές τις τρεις ώρες. Έμαθα για τους ανθρώπους που εγκαταστάθηκαν και τις ιστορίες τους. Όλοι σχετίζονται μεταξύ τους, και εξακολουθούν να υπάρχουν σχέσεις και ζητήματα και ο τάδε είναι ερωτευμένος… κτλπ. Και είπα: “Αυτή είναι η ιστορία”».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMartin Scorsese: Γιατί έγραψε από την αρχή το σενάριο της νέας του ταινίας;12.09.2018

Ο Scorsege αποκάλεσε, επίσης, την ταινία πρωτίστως μια «ιστορία αγάπης» μεταξύ των χαρακτήρων του DiCaprio και της Gladstone, όπως φαίνεται και από το νέο trailer.

Το «Killers of the Flower Moon» θα προβληθεί στις αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου και αργότερα θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως στην Apple TV+.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b