MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
17
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Beatles: Σε δημοπρασία κομμάτι τοίχου με τις υπογραφές τους

Ένα κομμάτι τοίχου με τις υπογραφές των Beatles από το σκηνικό της εκπομπής «The Ed Sullivan Show» από το 1964 βγαίνει τώρα σε δημοπρασία. Εκτός από τα αυτόγραφα, η πλάκα 40×122 εκατοστών έχει κείμενα και καρικατούρες, καθώς και μια επιγραφή που αναφέρει «The Beatles were here».

Monopoli Team

Ένα θησαυροφυλάκιο αναμνηστικών που κάποτε ανήκε στη Fab Four της Βρετανίας –εταιρεία με αντικείμενο το θρύλο των Beatles και τη μουσική τους- βγαίνει τώρα σε δημοπρασία και προκαλεί την ίδια φρενίτιδα που προκαλούσε κάποτε το ίδιο το ροκ συγκρότημα στους οπαδούς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Rolling Stones στα καλύτερά τους: Ενθουσίασε το “Angry” – και βίντεο κλιπ με τη Sydney Sweeney12.09.2018

Η δημοπρατούσα εταιρεία Gotta Have Rock and Roll με έδρα το Νιου Τζέρσι δέχεται προσφορές για τη δημοπρασία «Rock & Roll Americana» στις 30 Αυγούστου, η οποία περιλαμβάνει 119 εντυπωσιακά αντικείμενα που σχετίζονται με τους Beatles, τον Jimi Hendrix, τους Pink Floyd και τον Michael Jackson.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAgnetha Faltskog: Κυκλοφόρησε μουσικό βίντεο για το νέο της single η 73χρονη σταρ των ABBA12.09.2018

Το αποκορύφωμα είναι ένα σπάνιο αντικείμενο με τις υπογραφές και των τεσσάρων μελών των Beatles, που χρονολογείται από το 1964. Μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στις ΗΠΑ, στο «The Ed Sullivan Show» εκείνης της χρονιάς, τα θρυλικά μέλη του συγκροτήματος χάραξαν τα ονόματά τους σε έναν μεγάλο κινητό τοίχο που χρησιμοποιήθηκε ως φόντο στην εκπομπή.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Οι Garbage στο Release Athens 2026 – Μαζί με τον Moby
Μουσικά Νέα
Όλα όσα θα δούμε στο Μέγαρο στην αρχή της νέας χρονιάς
Μουσικά Νέα
Βόλφγκανγκ Άμπλινγκερ-Σπερχάκε: Ένας ιδανικός Ηρώδης για τη «Σαλώμη» της ΚΟΑ
Μουσικά Νέα
Release Athens x SNF Nostos: Τρία ακόμη διεθνή acts μαζί με Gorillaz και David Byrne
Μουσικά Νέα
Cycle of 4ths: 4 μουσικά acts σε 4 διαφορετικούς χώρους της Αθήνας
Μουσικά Νέα
Το Cycle of 4ths επιστρέφει στην Αθήνα
Art & Culture
Στο πνεύμα των ημερών: Μικρός οδηγός για τη «μεγάλη μουσική»
Μουσικά Νέα
Μέγαρο: Η ΕΛΣΟΝ υποδέχεται τους Λεωνίδα Καβάκο και Τιμόθεο Γαβριηλίδη-Πέτριν
Μουσικά Νέα
Άννα Βίσση: Η τελευταία μεγάλη της συναυλία στο Καλλιμάρμαρο έρχεται αποκλειστικά στο MEGA
Μουσικά Νέα
Rod Stewart: Τα περιπετειώδη ‘80s και η “επίσημη” ερωμένη του
Μουσικά Νέα
Σοφία Βέμπο – Η φωνή που νίκησε τον φασισμό: Κυκλοφόρησε η ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας
Μουσικά Νέα
Η Καμεράτα ερμηνεύει τον “Εσπερινό” του Μοντεβέρντι στο Μέγαρο