MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η παραλία: Διθυραμβικά τα σχόλια για την πρεμιέρα της νέας σειράς της ΕΡΤ

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ένθερμη ήταν η ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού στην πρεμιέρα της νέας σειράς της ΕΡΤ, «Η παραλία», την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 900.000 τηλεθεατές.

Monopoli Team

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ένθερμη ήταν η ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού στην πρεμιέρα της νέας σειράς της ΕΡΤ,Η παραλία”, που μετέδωσε το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου στις 22:45, η ΕΡΤ1 και την παρακολούθησαν περισσότεροι από 900.000 τηλεθεατές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Παραλία: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς της ΕΡΤ – και ανυπομονούμε να δούμε περισσότερα12.09.2018

Γι’ αυτό και η ΕΡΤ, ανταποκρινόμενη άμεσα στην επιθυμία του τηλεοπτικού κοινού, θα μεταδώσει εκ νέου απόψε, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21:30, το πρώτο επεισόδιο της σειράς, ενώ θα ακολουθήσει κανονικά, στις 22:45, η μετάδοση του δεύτερου επεισοδίου.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο επεισόδιο, η αδημονία των τηλεθεατών να μεταφερθούν νοερά στα Μάταλα της Κρήτης, την περίοδο των χίπηδων, ήταν τέτοια που το hashtag #HParalia βρέθηκε στα πρώτα πέντε trends του «X» (πρώην Twitter) πριν ξεκινήσει η μετάδοση του πρώτου επεισοδίου. Σύντομα, «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση, παραμένοντας πρώτο trending topic μέχρι και το πρωί της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου 2023, ξεπερνώντας αθλητικά γεγονότα, αλλά και την κακοκαιρία Daniel, με περισσότερα από 6.500 σχόλια.

To hashtag #HParalia δεν ήταν όμως μόνο το μοναδικό στη σχετική λίστα. Στο top 10 ανέβηκαν κι άλλα hashtag, όπως ονόματα ηθοποιών (Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώργος Νινιός), αλλά και ονόματα ρόλων (Υπατία, Ρηνιώ).

Εντυπωσιακό ήταν εξάλλου το γεγονός ότι οι χρήστες στα social media δεν περιορίστηκαν στα διθυραμβικά σχόλια για τη σειρά, τους ηθοποιούς, την πλοκή, τη σκηνοθεσία ή τη μουσική. Ταυτίστηκαν με τους ηθοποιούς. Έτσι, η Υπατία (Δανάη Μιχαλάκη), ο Γιώργος (Γιάννης Κουκουράκης), ο Χάρι (Δημήτρης Μοθωναίος), ο Γράντος (Νικόλας Παπαγιάννης), ο Δημητρός (Γιώργος Νινιός) και η Αντιγόνη (Γιούλικα Σκαφιδά) δημιούργησαν τα δικά τους fan club με βάση τους ρόλους, αλλά και τις ερμηνείες τους.

Η δολοφονία της Ρηνιώς, στο τέλος του επεισοδίου, καθήλωσε τους τηλεθεατές, με τα σχόλια για τους πιθανούς δράστες να είναι δεκάδες. Δεν έλειψαν βέβαια και τα εγκωμιαστικά σχόλια για την ΕΡΤ και το υψηλό επίπεδο μυθοπλασίας που προσφέρει τα τελευταία χρόνια.

Σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση, η σειρά ξεπέρασε το 15%, ενώ το πρώτο επεισόδιο παρακολούθησαν τουλάχιστον για ένα λεπτό περισσότεροι από 900.000 τηλεθεατές. Στις γυναίκες ηλικίας 18-34 ετών, η τηλεθέαση ξεπέρασε το 20%. Χιλιάδες ήταν και οι θεάσεις του πρώτου επεισοδίου της σειράς στο Ertflix.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Ιερά Οδός, 21 χλμ: Ξεκινά η δεύτερη εβδομάδα προβολών του ντοκιμαντέρ της Νικολέτας Παράσχη στην Ταινιοθήκη
Cine News
Εύα: Η εμβληματική ταινία της Μαρίας Πλυτά ταξιδεύει στο Φεστιβάλ των Καννών
Cine News
Ο The Boy κάνει ένα τριήμερο takeover στο κτίριο της Στέγης
Cine News
Με… άρωμα Ελλάδας – Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Η ιστορία του queer cinema είναι μια ιστορία αντίστασης - και σήμερα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ
Cine News
Τρόμος… κάτω από τ’ αστέρια: 8 horror ταινίες που θα δούμε το καλοκαίρι στα θερινά
Cine News
Kingsman: Ώρα για rewatch της απόλυτης action κωμωδίας – Τι παίζει αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
«The Punisher: One Last Kill»: Ο Punisher επιστρέφει αποκλειστικά στο Disney+
Cine News
Ο Γουίλεμ Νταφόε έρχεται στην Αθήνα – Το «Πάρτυ Γενεθλίων» στο 16ο Athens Open Air Film Festival
Cine News
Σύγκρουση: Νέες backstage εικόνες από τα γυρίσματα του νέου δικαστικού θρίλερ του Mega
Cine News
«Δελφοί – Η καρδιά των αρχαίων μυστηρίων»: Πρεμιέρα για το νέο ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV σε συμπαραγωγή της France Télévisions
Cine News
Βραβεία ΙΡΙΣ 2026: Όλες οι υποψηφιότητες