MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Οι 5 συμβουλές του Warren Buffett για να καταφέρεις να γίνεις εκατομμυριούχος

Εάν είσαι αποφασισμένος να το κερδίσεις το πρώτο σου εκατομμύριο, ίσως πρέπει να ακούσεις έναν «ειδικό».

Monopoli Team

Ο Warren Buffett είναι ο πέμπτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με καθαρή περιουσία που φτάνει τα 117 δισεκατομμύρια δολάρια. Με καταγωγή από την Ομάχα της Νεμπράσκα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Berkshire Hathaway Inc. θεωρείται αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος, ο οποίος ενδιαφερόταν για τις επιχειρήσεις και άρχισε να επενδύει από την νεαρή ηλικία των 11 ετών, όταν αγόρασε την πρώτη του μετοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ “Barbie” γίνεται επισήμως η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην ιστορία της Warner Bros.12.09.2018

Σε ηλικία 30 ετών, όταν οι περισσότεροι από εμάς μόλις αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε τη ζωή, ο Buffett είχε ήδη μαζέψει το πρώτο του εκατομμύριο. Είναι προφανές ότι ο 92χρονος σήμερα επιχειρηματίας, γνωρίζει ένα ή δύο πράγματα σχετικά με το πώς να βγάζεις χρήματα. Το όνειρό σου, λοιπόν, να γίνεις εκατομμυριούχος μπορεί να γίνει πραγματικότητα ακολουθώντας τους χρυσούς κανόνες του Buffett.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGreen Day: Πουλούν μπλουζάκι με τη φωτογραφία σύλληψης του Τραμπ – Για τους πυρόπληκτους στο Μάουι12.09.2018

Μάλιστα, στο βιβλίο του που κυκλοφόρησε το 1998, “The Warren Buffett Essays: Lessons for Corporate America”, ο Αμερικανός επιχειρηματίας δίνει μια εικόνα για το πώς προσεγγίζει τις επιχειρήσεις, καθώς και τη διαδικασία σκέψης του όταν πρόκειται για μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, έχει μοιραστεί και μερικές πολύτιμες συμβουλές για όσους θέλουν να χτίσουν τη δική τους «αυτοκρατορία».

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b