MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις: Η ατζέντα της Τρίτης 8 Αυγούστου

Οι δικές μας προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα, σήμερα Τρίτη 8 Αυγούστου.

Monopoli Team

1. Μαύρη Σαμπούκα, του Τόλη Παπαδημητρίου στο Λαύριο

Η κωμωδία του Τόλη Παπαδημητρίου με τίτλο «Μαύρη Σαμπούκα» συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία. Μια κωμωδία για τη φιλία, το λάθος timing και τα μεγάλα σουξέ και τον Τόλη Παπαδημητρίου μαζί με τον Αντώνη Στάμο να μάς χαρίζουν αυτό που τόσο έχουμε ανάγκη: 100 λυτρωτικά λεπτά με γέλιο μέχρι δακρύων.
Τρίτη 8/8 στις 21:30
Από 15€
Ανδρέα Κορδέλα (πλησίον Κλειστού Γυμναστηρίου Λαυρίου), Λαύριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤόλης Παπαδημητρίου: Το μόνο αντίδοτο στην υστερία που ζούμε είναι το γέλιο12.09.2018

2. Μικρός Κλέφτης Χ Tsaki στο Ξυλόκαστρο

Δυο από τα πλέον ιστορικά ονόματα της ελληνικής hip-hop σκηνής, οι Μικρός Κλέφτης και Tsaki, ένωσαν φέτος τις δυνάμεις τους σε ένα πολυναμενόμενο joint album 10 κομματιών. Απόψε εμφανίζονται στο Ξύλινο Κάστρο Ξυλοκάστρου. Ανανεωμένοι με φρέσκα flows και beats υπενθυμίζουν ότι μπορούν να είναι επίκαιροι και να προσαρμόζονται διατηρώντας παράλληλα τον διαχρονικό χαρακτήρα τους με αιχμηρούς στίχους και αμέτρητα punchlines.
Τρίτη 8/8 στις 21:30
12€
Ξύλινο Κάστρο Ξυλοκάστρου

3. “Loin Sur La Terre” από τις Eva Medin και τη Στεφανία Στρούζα στην Ύδρα

Η 6η έκδοση του project HYam αυτό το καλοκαίρι παρουσιάζεται στους χώρους του Ιστορικου Αρχείου και Μουσείου της Ύδρας. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο οργανισμός HYam τιμά τις γυναίκες προσκαλώντας δύο νέες καλλιτέχνιδες, μία Γαλλίδα και μία Ελληνίδα, να εκθέσουν. Η έκθεση “Loin sur la Terre” (Μακριά στη Γη) στο Ιστορικό Αρχείο και Μουσείο της Ύδρας είναι αφιερωμένη στην Eva Medin και στην Στεφανία Στρούζα, δύο καλλιτέχνιδες, μία Γαλλίδα και μία Ελληνίδα, που ξαναβλέπουν τα φαινόμενα της μετάλλαξης μέσα από πολλαπλά πρίσματα.
Καθημερινά 09:00 – 16:00 και 19:30 – 21:30
Είσοδος ελεύθερη
Ιστορικό Αρχείο Μουσείο Υδρας, Λιμάνι Ύδρας

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b