MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 4 προτάσεις για την Τρίτη 27 Ιουνίου

Όλες οι εκδηλώσεις που θα βρείτε με ελεύθερη είσοδο, από προβολές ταινιών μέχρι παραστάσεις, στη σημερινή μας δωρεάν ατζέντα, για την Τρίτη 27 Ιουνίου.

Monopoli Team

13ο Athens Open Air Film Festival: Προβολή της ταινίας “Η σειρήνα του Μισισιπή”

To Αthens Open Air Film Festival, ο καλοκαιρινός κινηματογραφικός θεσμός που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής εμπειρίας των κατοίκων και επισκεπτών της πρωτεύουσας, επιστρέφει για ένα ακόμα καλοκαίρι με μοναδικές προβολές με ελεύθερη είσοδο σε όλη την Αθήνα. Την Τρίτη 27 Ιουνίου θα προβληθεί η ταινία ”Η Σειρήνα Του Μισισιπή” του Φρανσουά Τριφό. Υπόθεση: Βασισμένη στο αστυνομικό μυθιστόρημα του Κορνέλ Γούλριτς με τίτλο “Βαλς στο Σκοτάδι”, η “Σειρήνα του Μισισιπή” θέλει τον Ζαν-Πολ Μπελμοντό στο ρόλο του Λουί, ενός πλούσιου ιδιοκτήτη καπνοφυτειών στο αφρικανικό νησί Ρεϊνιόν, ο οποίος αποφασίζει να παντρευτεί δι’ αλληλογραφίας μια άγνωστη γυναίκα. Όταν εκείνη εμφανίζεται, ο Λουί συνειδητοποιεί ότι δεν έχει καμία σχέση με τη γυναίκα της φωτογραφίας, αλλά ερωτοχτυπημένος θα αγνοήσει τα σημάδια και θα την παντρευτεί. Μόνο που, λίγο μετά το γάμο, η μυστηριώδης Ζιλί θα εξαφανιστεί, κλέβοντάς του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.
27/6 στις 21:30
Γαλλική Σχολή Αθηνών – Διδότου 6, Αθήνα

4ο Διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου Cinergo στον Υμηττό

Από την ελληνική ύπαιθρο σ’ ένα χωριό της Ρωσίας, της Πολωνίας, σε μικρές πόλεις της Ιταλίας, μεγαλουπόλεις της Αμερικής. Οικογενειακοί δεσμοί ιδωμένοι από διάφορα πολιτιστικά πλαίσια, φιλίες, εφηβικές ανησυχίες, η αίσθηση της απώλειας, η ένταση του έρωτα. Το φετινό Cinergo International Film Festival (CIFF) συνεχίζοντας την στήριξη των ανεξάρτητων και συνεργατικών ταινιών, ανοίγει τις πόρτες του παρουσιάζοντας για ακόμα μια φορά δημιουργίες από όλο τον κόσμο. Την Τρίτη 27 Ιουνίου συγκεκριμένα, στην πλατεία του παλιού Δημαρχείου Υμηττού από τις 18:30 έως τις 21:00 θα δραματοποιηθούν σκηνές μικρής διάρκειας από θεατρικές κωμωδίες, ενώ στις 21:00 θα προβληθούν οι ταινίες: Ruffled Feathers της Alistair Checkoui, Trasngressing του Alessandro Repetti, The elements της Eri Gerouli, Tomorrow is a long time του Ioanni Plas και Remind me της Marias Svoliantopoulou.
27/6 από τις 18:30
Αίθουσα παλιού Δημαρχείου Υμηττού

Η παράσταση “Το Ζαφείρι του Κασμίρ” στο Ρέντη

Στο πλαίσιο του 16ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής θα προβληθεί η παράσταση “Το Ζαφείρι του Κασμίρ” του Γιάννη Καλατζόπουλου σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Ναρλή, από το θεατρικό εργαστήρι “Εν δράσει”, στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”. Υπόθεση: Στο έργο αυτό ο συγγραφέας αναζητά τη χαμένη αλήθεια, τη χαμένη κληρονομιά, πολιτιστική, κοινωνική, ιστορική, ανθρωπιστική ανάμεσα στα αναρίθμητα SMS, like και share του σύγχρονου τρόπου ζωής, πάντα με οδηγό το χιούμορ και την έκπληξη. Ο Κωνσταντίνος αγαπάει τη Ζωή και περνάει υπέροχα μαζί της. Αλλά και η Ζωή είναι πολύ ευτυχισμένη με τον Κωνσταντίνο και όλα θα ήταν μια χαρά, αν δεν υπήρχε το Ζαφείρι του Κασμίρ.
27/6, 21:00 
Δημοτικό Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης – Νάξου και Σταυράκη, Ρέντη 

Ο Γιάννης Μπασκόζος παρουσιάζει τη «Μπαλάντα των ανίδεων και καλών» στα Public

Τα Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσκαλούν το κοινό στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μπασκόζου, «Η μπαλάντα των ανίδεων και καλών», την Τρίτη 27 Ιουνίου στο Public Café Συντάγματος. Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με την Αλεξάνδρα Σαμοθράκη, συνεργάτιδα του ηλεκτρονικού περιοδικού για το βιβλίο «Ο Αναγνώστης» και με την Κατερίνα Σχινά, συγγραφέα-κριτικό βιβλίου.
27/6, 20:30 
Public Café Συντάγματος  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 νέα παιδικά βιβλία ιδανικά για τις καλοκαιρινές διακοπές12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b