2ο Evia Film Project: Αυλαία με μια μεγάλη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου
Με τη μεγάλη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στα Λουτρά Αιδηψού ολοκληρώθηκε το 2ο Evia Film Project, η πράσινη πρωτοβουλία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που διοργανώθηκε από τις 20 – 24 Ιουνίου στη Βόρεια Εύβοια.
Monopoli Team
26.06.2023
A
A
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης και Ευγενείς Αλήτες ξεσήκωσαν το κοινό με τις πιο γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες του αγαπημένου τραγουδιστή και τραγουδοποιού.
«Ήρθαμε πέρυσι εδώ και ερωτευτήκαμε αυτόν τον υπέροχο τόπο, παραμένουμε ερωτευμένοι και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με πάθος για αυτή την ξεχωριστή σχέση». Με αυτά τα λόγια ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, Ορέστης Ανδρεαδάκης, αποχαιρέτησε το 2ο Evia Film Project εκ μέρους όλων των ανθρώπων του Φεστιβάλ που εργάστηκαν για αυτό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ2ο Evia Film Project: 10 λόγοι για να πάτε στη Βόρεια Εύβοια12.09.2018
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Τρεις εκδηλώσεις στην Πάρο με δωρεάν είσοδο για την τοπική κοινωνία
Thélio Ice Tea: Νέα premium RTD σειρά χωρίς ζάχαρη
Η ΚΟΑ αποχαιρετά το Ηρώδειο με Χατζηδάκι και Μάλερ
Συναυλία για την ασφάλεια των τεχνικών στην Τεχνόπολη: Αφιερωμένη στον Γιάννη Αρτόπουλο
Δεσποινίς Μαργαρίτα, του Ρομπέρτο Ατάιντε στο Θέατρο Αλκμήνη
Οι Sleaford mods επιστρέφουν στην Αθήνα
Ισπανός υπ. Πολιτισμού: Η “Γκερνίκα” δεν φεύγει από τη Μαδρίτη – Αντιδράσεις από τους Βάσκους
Πρόσωπα στην Άμμο, του Γιάννη Τσαμαντάκη στο θέατρο ΕΛΕΡ
The Testaments: Διαθέσιμη αποκλειστικά στο Disney + η νέα, πρωτότυπη δραματική σειρά
Το Open House από μέσα: Πώς η Αθήνα “χωράει” για δύο μέρες στα πιο όμορφα κτίριά της