MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ποιοι θα ζήσουν στους 100 ορόφους του κρυστάλλινου πύργου Binghatti Jacob & Co Residences στο Ντουμπάι;

Οι πωλήσεις διαμερισμάτων στον υπερπύργο των 100 ορόφων Burj Binghatti Jacob & Co Residences που κατασκευάζεται στο Ντουμπάι, ξεκίνησαν επίσημα. Μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή, αναμένεται να σημειώσει ρεκόρ ως το υψηλότερη κτίριο κατοικιών στον κόσμο.

Monopoli Team

Αν οι εξελίξεις στα ακίνητα τρέχουν γρήγορα, η περίπτωση της Jacob & Co. μάλλον διεκδικεί ρεκόρ. Μόλις επτά μήνες αφότου η εταιρεία πολυτελών ρολογιών και κοσμημάτων ανακοίνωσε το πρώτο κτίριο κατοικιών της φίρμας στο Ντουμπάι, οι πωλήσεις για τον «υπερπύργο» των 100 ορόφων ξεκινούν επίσημα.

Τον Νοέμβριο, η Jacob & Co. αποκάλυψε ότι συνεργαζόταν με την κατασκευαστική εταιρεία Binghatti με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να παραδώσει ένα από τα πιο αναμενόμενα νέα κτίρια της πόλης.

Ο ουρανοξύστης, που ονομάστηκε Burj Binghatti Jacob & Co Residences, διαφημίζεται ως το κόσμημα του Ντουμπάι, κι αυτό όχι μόνο λόγω του «στέμματος» που κοσμεί την κορυφή του. Αν και δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης, η κατασκευή αναμένεται να σημειώσει ρεκόρ ως το υψηλότερη κτίριο κατοικιών στον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Στον αστερισμό του Γουές Άντερσον12.09.2018

«Η Binghatti και η Jacob & Co. δέχονται τώρα υποψηφιότητες από πελάτες που υποβάλλουν αίτηση για αγορά», ανέφερε η εταιρεία σε Δελτίο Τύπου. «Η υποψηφιότητα και οι πωλήσεις του προγράμματος είναι μια αποκλειστική διαδικασία όπου οι εκπρόσωποι VIP πελατών καταγράφουν το ενδιαφέρον τους, διαχειρίζονται την υποψηφιότητά τους αλλά και τις ενδεχόμενες πωλήσεις».
If you want to sell your property but are worried about the expense of making repairs or alterations, House buyers may be able to help you find a solution to your problem. They often acquire properties regardless of their condition, which will save you the cost of doing any necessary renovations. Visit https://www.housebuyers.app/colorado/house-buyers-near-me-sterling-co/.
Διαβάστε περισσότερα στο Insider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFamagusta: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης δραματικής σειράς του MEGA12.09.2018

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b