MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΙΒΛΙΟ

BTS: Το πρώτο επίσημο βιβλίο του αγαπημένου K-pop boy band έρχεται τον Ιούλιο

Οι Εκδόσεις Διόπτρα μόλις ανακοίνωσαν μία από τις πιο πολυσυζητημένες κυκλοφορίες του φετινού καλοκαιριού, που αφορά το παγκοσμίως αγαπημένο K-pop συγκρότημα BTS και το πρώτο τους επίσημο βιβλίο.

Monopoli Team

Εδώ και χρόνια, οι BTS αποτελούν το απόλυτο K-pop boyband με εκατομμύρια θαυμαστές παγκοσμίως και πολλές δεκάδες μουσικές επιτυχίες στο ενεργητικό τους. Φέτος, το συγκρότημα συμπληρώνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη μουσική βιομηχανία και το γιορτάζει με το «Beyond the Story: Η 10χρονη πορεία των BTS», ένα ξεχωριστό βιβλίο που καταγράφει το δεκαετές ταξίδι τους προς τη δόξα!

Οι Εκδόσεις Διόπτρα συνεργάστηκαν με την Bighit Music για την έκδοση στα ελληνικά του «Beyond the Story: Η 10χρονη πορεία των BTS», η οποία μάλιστα θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με την κορεάτικη έκδοση στις 9 Ιουλίου 2023, σε μετάφραση του Βαγγέλη Γιαννίση.

Γραμμένο από τον δημοσιογράφο Myeongseok Kang σε συνεργασία με τα επτά μέλη του γκρουπ –RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V και Jungkook–, το βιβλίο έχει τη δομή προφορικής ιστορίας, ενώ συνοδεύεται από αποκλειστικές αδημοσίευτες φωτογραφίες.

Οι BTS (κορεατικά: 방탄소년단, Bangtan Sonyeondan), γνωστοί και ως Bangtan Boys, είναι ένα επταμελές αντρικό νοτιοκορεατικό μουσικό συγκρότημα που απαρτίζεται από τους RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V και Jungkook ή, αλλιώς, Kim Namjoon, Kim Seokjin, Min Yoongi, Jung Hoseok, Park Jimin, Kim Taehyung και Jeon Jungkook.

To συγκρότημα έχει κερδίσει πάρα πολλά βραβεία μέχρι στιγμής, ενώ οι υποψηφιότητες για βραβεία είναι ακόμη περισσότερες. Σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά στοιχεία, υπάρχουν πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναφορές στα social media για τους BTS. Επιπλέον, το συγκρότημα κατέχει περισσότερους από 25 τίτλους στα ρεκόρ Γκίνες. Το 2022 μάλιστα έσπασαν με το «Butter» το ρεκόρ που κατείχαν οι ίδιοι με το «Dynamite»!

Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένα από τα ρεκόρ που κατέχουν οι BTS
  • O V σημείωσε δύο παγκόσμια ρεκόρ σε λίγο περισσότερο από πέντε ώρες. Ένα για το ότι έφτασε πιο γρήγορα το 1 εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram (μόλις 43 λεπτά). Και το δεύτερο ήταν επειδή έφτασε τα 10 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram (4 ώρες και 52 λεπτά).
  • Είναι το μουσικό συγκρότημα με τους περισσότερους ακολούθους στα Instagram, TikTok, Twitter και Spotify.
  • Είναι το μουσικό συγκρότημα με τα περισσότερα retweet στο Twitter (ένα ρεκόρ που έχουν ξεπεράσει οι ίδιοι τέσσερις φορές).
  • Το «Butter» κατέχει πέντε ρεκόρ, μεταξύ των οποίων αυτό για το μουσικό βίντεο με τις περισσότερες προβολές στο YouTube μέσα σε 24 ώρες και αυτό για το κομμάτι που έχει ακουστεί περισσότερο στο Spotify τις πρώτες 24 ώρες της κυκλοφορίας του.
  • Οι BTS έχουν πουλήσει τα περισσότερα εισιτήρια για μια συναυλία (756.000).
  • Έγραψαν ιστορία στα Billboard Music Awards 2022 κερδίζοντας τα περισσότερα βραβεία (τρία) από οποιοδήποτε άλλο γκρουπ ή ντουέτο.
  • Tον Μάιο του 2022 οι BTS έγιναν το πρώτο συγκρότημα K-pop που μπήκε στον Λευκό Οίκο, τιμή που απολαμβάνουν διασημότητες όπως ο Elvis Presley, ο James Brown, ο Johnny Cash, ο Michael Jackson και η Olivia Rodrigo.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Key Books Διαβάζει για τους Άλλους: Τα audiobooks φτάνουν πιο μακριά από ποτέ με μια νέα εφαρμογή12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το «Beyond The Story: Η 10χρονη πορεία των BTS» θα κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Διόπτρα στις 9 Ιουλίου του 2023. Το βιβλίο είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία εδώ.

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b