MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
15
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Κythniale: Πρεμιέρα με το ρεσιτάλ του αυστριακού ακορντεονίστα Jakob Steinkellner

Η πολιτιστική πρωτοβουλία Kythniale – Γέφυρες πολιτισμού παρουσιάζει, στο πλαίσιο της Ελληνοαυστριακής Φιλίας, τον βιρτουόζο του ακορντεόν Jakob Steinkellner για μια μοναδική συναυλία στο Θεατράκι Δρυοπίδας της Κύθνου.

Jakob Steinkellner: Ο Αυστριακός ακορντεονίστας στην Κύνθο για μια μοναδική συναυλία στο Θεατράκι της Δρυοπίδας
Monopoli Team

Ακορντεονίστας, παίκτης της φυσαρμόνικας της Στυρίας, συνθέτης και αντισυμβατικός καλλιτέχνης ο αυστριακός δεξιοτέχνης Jakob Steinkellner θα δώσει μια και μοναδική συναυλία στην Κύθνο στο Θεατράκι της Δρυοπίδας στις 17 Ιουνίου στο πλαίσιο της Ελληνοαυστριακής Φιλίας και των εκδηλώσεων που διοργανώνει η ΑΜΚΕ kythniale Γέφυρες πολιτισμού.

Μια ιδιαίτερη συναυλία

Ο Jakob Steinkellner θα χαρίσει  στο κοινό, μια ιδιαίτερη σε τεχνική και ύφος συναυλία, η οποία συνδυάζει παραδοσιακά ηχητικά μοτίβα με μοντέρνους ήχους και ρυθμούς και τις επιρροές του από τις μουσικές του κόσμου με το παιχνίδι των ήχων της σύγχρονης μουσικής.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό μουσικό γεγονός γιατί ο Jakob Steinkellner είναι ένας βιρτουόζος του ακορντεόν ο οποίος σε κάθε συναυλία του στον κόσμο, ταξιδεύει το κοινό του με το προσωπικό του ύφος.

kythniale – Γέφυρες Πολιτισμού

Αξίζει να σημειωθεί ότι η kythniale – Γέφυρες Πολιτισμού, η οποία διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρόνια στο νησί της Κύθνου, είναι μια πολυσχιδής πολιτιστική πρωτοβουλία που σχεδιάζει και υλοποιεί καλλιτεχνικά δρώμενα, πολιτιστικές & μουσικές εκδηλώσεις, εκθέσεις, workshops, art residencies και εναλλακτικές δράσεις πολιτισμικού διαλόγου ανάμεσα στην Κύθνο και τον Κόσμο.

Οι πολιτιστικές & καλλιτεχνικές αυτές εκδηλώσεις, ανοιχτές  στο κοινό, διοργανώνονται στο νησί της Κύθνου, διατηρώντας την δική τους ταυτότητα, ενώ εντάσσονται και στο ετήσιο Φεστιβάλ του νησιού, σηματοδοτώντας το «διάλογο» ανάμεσα στην παράδοση του νησιού και των Κυκλάδων με τους λαούς του Κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜουσική Τεχνόπολη: 10 συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις αυτό το καλοκαίρι12.09.2018

Η συγκεκριμένη συναυλία αποτελεί μια πρωτοβουλία της AMKE kythniale σε συνδιοργάνωση με το ∆ήμου Κύθνου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο του προγράμματος Ελληνο-Αυστριακό Μουσικό Καλοκαίρι 2023, υπό την αιγίδα της Αυστριακής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Φιλική συμμετοχή στη συναυλία: Στέφανος Λαρεντζάκης – κρουστά & μαθητές του Δημοτικού σχολείου Κύθνου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 | 21:00

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
«Η Χρονιά Χωρίς Καλοκαίρι» του Γιάννη Καλαβριανού, το εμβληματικό «Μεγάλο Φαγοπότι» - Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Στο Θέατρο: Η νέα παράσταση της Όλιας Λαζαρίδου στο Fougaro Artcenter, στο Ναύπλιο
Εκδηλώσεις
Ο «Αφρός των Ημερών» στο Studio Μαυρομιχάλη και όσα θα κάνουμε σήμερα στην πόλη
Εκδηλώσεις
Free City: Όσα θα κάνουμε δωρεάν στην πόλη μετά το Πάσχα
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Hot or Not #214: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Δράσεις
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Τρεις εκδηλώσεις στην Πάρο με δωρεάν είσοδο για την τοπική κοινωνία
Εκδηλώσεις
Θέατρο, μουσική και κατάνυξη - Όσα μάς περιμένουν τη Μ. Τετάρτη στην πόλη
Εκδηλώσεις
ΕΜΣΤ: Νέα έκδοση και ολοκλήρωση της έκθεσης Why Look at Animals? με ελεύθερη είσοδο
Εκδηλώσεις
H Miranda July στη Στέγη – Μάς καλεί να ξανασκεφτούμε τον γάμο και την οικογένεια
Εκδηλώσεις
Η πόλη πλημμυρίζει με μουσική τη Μ. Τρίτη - Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα τη Μεγάλη Εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Βέρντι, Μέντελσον και πασχαλινή κατάνυξη στην πόλη – Όσα θα κάνουμε σήμερα